LuXtra dakraam hout blank afgelakt

  • Levering inclusief gootstuk voor pannendak
  • Keuze uit een dakraam met of zonder ventilatierooster
  • Standaard met HR++ veiligheidsglas uitgerust

7 Items

per pagina

LuXtra tuimel dakraam hout

Het LuXtra dakraam is de goedkoopste variant die wij verkopen maar doet hierbij zeker niet onder aan kwaliteit. De bedieningshandreep aan de onderzijde gebruikt u voor het openen en sluiten van het dakraam. Kantelen kan tot 165 graden zodat u simpel het glas of raam kunt schoonmaken. Er zijn vier standen mogelijk: open, dicht, ventilatiestand en kierstand. Het glas betreft HR++ veiligheidsglas die niet zal versplinteren bij een breuk. 

Standaard of comfort

Bij LuXtra ramen is er de keuze voor een dakraam met of zonder ventilatierooster. De standaard heeft geen ventilatierooster en de comfort versie wel. Verder zijn de eigenschappen van de ramen hetzelfde. Zo bepaalt u op basis van uw budget wat het beste bij u past.

Afwerking grenenhout

Het dakraam is gemaakt van PEFC Scandinavisch geselecteerd grenenhout. Hij is behandeld via vacuüm impregnatie en afgewerkt met een blanke laklaag op waterbasis. Ook is hij bewerkt met schimmel- en insectendodende middelen. Dit geeft het dakraam zijn natuurlijke look waarbij hij noestvrij is. De profielen aan de buitenkant zijn van aluminium in de kleur antraciet.

Isolatie en geluid

Het dakraam haalt een mooie isolatiewaarde (U-waarde) van 1,3 W/m2K, het glas zelfs 1,0 W/m2K. Bij zo'n waarde is hoe lager het cijfer, hoe beter de isolatie. De geluidswerende waarde (Rw-waarde) zit op 32 dB. Bij deze waarde is het net andersom, dus hoe hoger het getal, hoe beter de geluidsisolatie. 

Montage

We leveren het LuXtra dakraam standaard met UFX gootstuk, dit type is geschikt voor pannendak. De dakhelling van het pannendak moet tussen de 15 en 90 graden zijn. Een montagehandleiding zal meegeleverd worden of is op voorhand op te vragen via onze e-mail.

Raamdecoratie voor LuXtra

We hebben verschillende opties in raamdecoratie voor het LuXtra dakraam. Voor privacy kunt u een jaloezie nemen, deze is tevens vochtbestendig. Tegen de zon en warmte is er een buitenzonwering of een rolluik. Met het rolluik kunt u ook nog de isolatie van het raam verbeteren en verduisteren ten opzichte van een buitenzonwering. Het verduisterende rolgordijn kunt u kiezen voor de slaapkamer zodat u geen last heeft van licht die binnenkomt als u lekker wilt slapen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV