Fakro FTT/U U8 Thermo dakraam 4-voudig glas

Op alle Fakro dakramen geven wij u een standaard korting + extra korting op aanvraag.

Uw aanbieding kunt u opvragen via de live chat of via de e-mail. Stuur een email met de artikelen waarvoor u een aanbieding wilt ontvangen naar verkoop@dakraampje.nl

15 Items

per pagina

Fakro dakraam FTT/U U8 Thermo

Het Fakro dakraam FTT/U U8 Thermo is uitgerust met 4-voudig glas en geschikt voor passiefbouw. De extreem hoge isolatie waardes maken hem super energie besparend. Hij haalt een isolatie (Uw) waarde van 0,58 W/m²K, voor het glas zit hij zelfs op (Ug) 0,3 W/m²K. Met een geluidswerende Rw waarde van 36 dB is hij niet alleen warmte isolerend maar ook nog geluidsisolerend. 

Certificaat PASSIVHAUS

De eigen voor het passiefhuis concept worden steeds strenger, het FTT/U U8 Thermo dakraam van Fakro komt dankzij het speciale ontwerp in aanraking. In het artikel kan je het volledige certificaat vinden. Hij staat samengevat voor een uitstekende warmtedoorgangscoëfficiënt waardoor je minder warmte verliest en dus op de energie kosten bespaart. 

Gemakken dakraam

Openen en sluiten kan simpel met de elegante handgreep aan de onderkant van het dakraam. Hij is voorzien van een kierstanden zodat je kan genieten van frisse lucht. De 2-puntssluiting zorgt voor een goede afsluiting van het raam. De raamvleugel is hierbij breder en langer dan een standaard dakraam. In de schoonmaakstand bij een kanteling van 180 graden is hij simpel te reinigen. 

Afwerking

Dit dakraam is gemaakt van hout dat afkomstig is van verantwoord beheerde bossen en heeft daarom het FSC keurmerk. Door de 3 lagen witte polyurethaanlak is hij vochtbestendig en te gebruiken voor ruimtes zoals een badkamer of keuken. De kleur van de lak heeft code NCS S0502-Y, deze komt het dichtste bij kleur RAL 9010. De buitenzijde is afgewerkt met antraciet kleurig aluminium.

Extra veilig

Het topSafe systeem is ontworpen om inbraak tegen te gaan. De speciaal gevormde scharnieren voorkomen dat het hout scheurt of vervormd tijdens forceren. De metalen verstevigingselementen maken inbraak met een koevoet een stuk lastiger en de versterkte sluitkom voorkomt het intrappen van de raamvleugel.

Raamdecoratie

Dit Fakro FTT/U U8 Thermo dakraam is uit te breiden met alle types raamdecoratie, zowel binnen- als buitenzonweringen en rolgordijnen. Ook kan je kiezen voor een insectenhor of rolluik.

Garantie

Je krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op jouw dakraam, 20 jaar op de beglazing en scharnieren en levenslange garantie op hagelschade op de ruit.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV