Prijs Dakea dakraam hout wit gelakt

  • Wit afgelakt (RAL 7043) FSC-gecertificeerd grenenhout Dakea dakraam 
  • Levering inclusief gootstuk KUF voor pannendak
  • Verschillende raamdecoratie mogelijkheden
  • Standaard tot wel 20 jaar fabrieksgarantie

12 Items

per pagina

Dakea tuimel dakraam wit

Het Dakea tuimel dakraam heeft een handgreep gemaakt van verzinkt aluminium aan de onderzijde waarmee u het raam open en dicht kunt doen. Hierbij zijn ook twee kierstanden mogelijk. U kunt hem kantelen tot 180 graden waarbij hij in een vergrendel stand gaat. Op deze manier kunt u het glas gemakkelijk schoonmaken. Aan de bovenkant van het dakraam zit een geïntegreerde ventilatieklep zodat, als hij dicht zit, u nog wel kunt ventileren in de kamer.

Afwerking wit gelakt

Het Dakea dakraam wit gelakt is gemaakt van FSC-gecertificeerd Scandinavisch grenenhout. Dit staat voor hout dat enkel afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. De witte verf (RAL 7043) is op waterbasis, milieuvriendelijk en heeft een schimmelwerende beschermlaag. De buitenkant is afgewerkt met grijze aluminium profielen. 

Technische info Dakea dakraam

Hieronder kunt u de belangrijkste technische informatie vinden van de wit afgelakte Dakea dakramen die u online bij ons kunt bestellen. In het artikel bij het tabblad 'meer informatie' staat de complete technische informatie.

Isolatie waarde Dakea dakraam

De isolatiewaarde (Ug-waarde) geeft aan hoe goed het dakraam isoleert. Hierbij geldt: hoe lager de waarde hoe beter de isolatie is. De u-waarde van het wit houten Dakea dakraam zit op 1,3 W/m2K voor dubbel glas en op 1,1 W/m2K voor triple glas. Het witte Dakea dakraam leveren we in drie verschillende glastypes. Welke beschikbaar zijn is afhankelijk van de maatkeuze omdat wij enkel uit voorraad leverbare Dakea dakramen leveren.

Glas Dakea dakramen wit gelakt

Alle Dakea dakramen hebben gehard glas gevuld met argon.

- Dubbel glas

Dubbel glas heeft 24 mm gehard glas.
Isolatiewaarde glas: 1,0 W/m2K

- Dubbel glas extra

Dubbel glas extra heeft ten opzichte van 'normaal' dubbel glas enkele voordelen. Zo heeft dit 24 mm gehard glas een gelamineerde binnenruit. Ook zit hier gratis een waterkerende manchet bij voor waterdichte afdichting.
Isolatiewaarde glas: 1,0 W/m2K

- Triple glas

Triple glas heeft een hogere isolatiewaarde ten opzichte van dubbel glas. Het glas bestaat uit 34 mm gehard glas met gelamineerde binnenruit. Ook hier zit gratis het waterkerende manchet bij voor waterdichte afdichting.
Isolatiewaarde glas: 0,77 W/m2K

Geluidswerende waarde

De geluidswerende waarde zit op 32 dB voor dubbel glas, 34 dB voor dubbel glas extra en op 33 dB voor triple glas. Deze Rw-waarde staat voor de geluidsisolatie waarbij hoe hoger de waarde, hoe beter de geluidsisolatie is.

Maat Dakea dakraam wit

Wij leveren het hout wit afgelakt Dakea dakraam in de volgende inbouwmaten breed x hoog: 55x78, 78x98, 78x118, 78x140, 78x160, 94x118, 94x140, 94x160, 114x118, 114x140, 134x98 en 134x140 cm.

Montage Dakea dakraam wit

Het Dakea blank afgelakt tuimel dakraam kunt u monteren in een hellend dak met een dakhelling tussen de 15 en 90 graden. Wij leveren hier standaard het KUF gootstuk voor pannendak bij. De handleiding sturen we mee of is op voorhand op te vragen via onze e-mail.

Garantie Dakea dakraam hout wit

U krijgt standaard tot wel 20 jaar fabrieksgarantie op uw blank afgelakt Dakea dakraam.

Raamdecoratie voor Dakea dakramen

Voor het Dakea dakraam leveren wij verschillende handbediende raamdecoratie. Voor de binnenkant is er een verduisterend rolgordijn of jaloezie en voor de buitenkant tegen de zon en warmte een buitenzonwering. Verder hebben we ook het elektrische solar rolluik op zonne-energie voor verduistering, isolatie en warmtewering in één.

Snelle levering Dakea dakraam wit gelakt

Wij leveren enkel Dakea dakramen uit voorraad en kunnen u daarom verzekeren van een snelle levering. Ook eventuele raamdecoratie is uit voorraad leverbaar. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV