Raamdecoratie prijzen Dakea en LuXtra dakramen

  • Raamdecoratie geschikt voor het dakraam merk Dakea of LuXtra
  • Mogelijkheid voor een verduisterend rolgordijn of jaloezie aan de binnenzijde
  • Voor de buitenzijde is er een buitenzonwering of rolluik
  • Compleet voor simpele montage van binnenuit en met standaard 2 jaar fabrieksgarantie

4 Items

per pagina

Raamdecoratie voor LuXtra/Dakea dakraam

Wij hebben verschillende opties in raamdecoratie voor uw LuXtra of Dakea dakraam. Deze zijn precies op maat en klaar voor montage. Bekijk voordat u bestelt op het typeplaatje van uw dakraam om te weten welke u moet bestellen. Als u een dakraam samen koopt met raamdecoratie vermelden we de maatcode in het artikel. In het product vragen we om deze code om er zeker van te zijn dat u de juist passende krijgt.

Verduisterend rolgordijn DUA

Het verduisterende rolgordijn is handbediend en kunt u traploos bewegen in de zijgeleiding door middel van de handgreep aan de onderkant van het gordijn. Het doek is gemaakt van vuilbestendig polyester en de coating aan de achterzijde zorgt ervoor dat hij 99% verduisterend is ongeacht de kleurkeuze. We leveren 8 verschillende kleuren verdeeld over 2 prijsgroepen. De gewenste kleur kunt u aanvinken in het product waarbij de zijgeleiding en cassette altijd zilver kleurig zijn gemaakt van aluminium.

Verduisterend rolgordijn voor Dakea.

Jaloezie PAA

De jaloezie is perfect voor een badkamer of keuken omdat hij tegen vocht kan. Er zit een handgreep aan de onderkant zodat u hem traploos in de zijgeleiding kunt bewegen. Met een bedieningswieltje aan de bovenkant van de cassette kunt u de lamellen kantelen. De jaloezie is een goede keuze als u licht wilt reguleren en privacy wilt creëren. De kleur van de jaloezie is wit, de zijgeleiding en cassette zijn gemaakt van zilverkleurig aluminium.

Jaloezie kleur wit voor Dakea dakramen.

Buitenzonwering MIA

De buitenzonwering neemt u als u een simpele oplossing wilt voor het weren van de zon en warmte. U bedient deze screen simpel door hem onderaan het dakraam achter haakjes vast te zetten waarbij hij ook in zijn cassette kan terug rollen als u hem weer losmaakt. Het dakraam kan gewoon open als hij gemonteerd zit. Omdat het doek aan de buitenkant zit weert hij tot wel 70% van de zon en warmte voor het de kamer bereikt. De kleur van het doek van de zonwering screen is zwart. 

70% warmtewerende zonwering screen voor Dakea dakraam.

Rolluik SSR

Het rolluik is de meest multi-functionele optie voor uw Dakea of LuXtra dakraam. U kunt hiermee verduisteren, warmte weren en kou binnen houden. Ook zorgt hij voor een verhoogde inbraakwerendheid en heeft u minder last van geluid van buitenaf. Daarbij is dit rolluik elektrisch bediend op zonne-energie. Het solar rolluik is daarom in gebruik simpel en ook nog een duurzame keuze. Hij laadt al op bij daglicht dus u kunt hem het hele jaar gebruiken, het solar paneeltje werkt als een soort accu. Er zit een draadloze wandschakelaar bij voor bediening. De kleur van het rolluik is grijs aluminium RAL 7043 ook wel ombergrijs genoemd.

Rolluik op zonne-energie SSR solar voor Dakea dakraam.

Wat is de prijs van Dakea en LuXtra raamdecoratie?

De prijs is afhankelijk van het soort raamdecoratie product die u kiest, de maatcode en in geval van verduistering ook de kleur. U vinkt uw Dakea/LuXtra maatcode (en kleur indien van toepassing) in het artikel aan om de totaalprijs incl. btw te zien. 

Montage

Alle types raamdecoratie kunt u van binnenuit monteren, hiervoor zit er een handleiding bij. Als u op voorhand de handleiding wilt inzien is dat op te vragen via onze e-mail.

Garantie

U krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie op uw verduisterend rolgordijn, jaloezie, buitenzonwering of rolluik passend op een LuXtra/Dakea dakraam.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV