Rolgordijn VELUX dakraam maken!

Werkt uw VELUX rolgordijn niet meer?

Hieronder een aantal oplossingen die u misschien verder kunnen helpen. Een VELUX rolgordijn heeft standaard 3 jaar garantie, voor VELUX rolgordijnen van voor 2018 kunt u de veerspanning herstellen. De veerspanning herstellen kan alleen als er achter de kleurcode van uw dakraam rolgordijn geen letter S staat.

VELUX rolgordijn veerspanning herstellen Velux spanning rolgordijn herstellen Downloud handleiding veerspanning herstellen


VELUX rolgordijn filmpje koorden vervangen

Onderdelen voor uw VELUX rolgordijn bestellen?

In sommige gevallen is het mogelijk onderdelen te bestellen voor uw rolgordijn, wilt u weten of er voor uw VELUX rolgordijn nog onderdelen zijn? Stuur ons dan een foto met het type plaatje van uw dakraam verkoop@dakraampje.nl 

Het type plaatje van uw dakraam vind u aan de bovenzijde van uw dakraam. u draait uw VELUX dakraam naar binnen en afhankelijk van het bouwjaar treft u een van onderstaande product codes aan.

Voor de meest verkochte onderdelen van uw VELUX rolgordijn of raamdecoratie product kunt u ook direct naar de VELUX onderdelen shop gaan om te kijken of uw onderdeel erbij zit.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland VELUX raamdecoratie € 7,95

België VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV