VELUX daglichtsysteem cabrio balkondakraam

VELUX balkondakraam cabrio

Het VELUX balkondakraam is samengesteld met een uitzettuimel dakraam aan de bovenkant en een balkon element aan de onderkant. Deze is geschikt voor een hellend dak met een dakhelling tussen de 35 en 53 graden. 

Inbouwmaat cabrio dakraam 

We leveren het balkondakraam cabrio van VELUX in twee verschillende maten. De GDL PK19 2066 heeft een inbouwmaat van 94x252 en de GDL SK19 2066 van 114x252 cm breed x hoog. De PK19 heeft aan de bovenkant dan een uitzettuimel dakraam PK10 94x160 cm en de SK19 de SK10 114x160 cm met aan de onderkant het balkon element. 

Functie balkondakraam

Het uitzettuimel gedeelte van het balkon dakraam aan de bovenkant heeft twee functies. Met een schuifje is hierin simpel te wisselen. In de uitzet stand kan uitzetten tot 45 graden en in de tuimel stand tot 180 graden waarbij schoonmaken van het raam mogelijk is. Aan de bovenkant van het uitzettuimeldakraam zit de bedieningshandgreep voor tuimelen van het raam. Aan de onderkant van dit gedeelte een klink voor het openen en sluiten van het raam. Op het balkon element zitten twee handgrepen waarmee u hem simpel in en uit kunt klappen. Het ventilatierooster aan de bovenkant van het uitzettuimel dakraam zorgt voor natuurlijke ventilatie, ook wanneer het dakraam dicht zit. 

Afwerking dakraam

Het balkon dakraam is wit gelakt en heeft twee lagen. De eerste is een laklaag op waterbasis en de tweede laag is een witte verflaag. De buitenkant is gemaakt van aluminium profielen die donkergrijs zijn van kleur. 

Isolatiewaarde cabrio raam

Het balkondakraam is standaard uitgerust met type 2066 glas. Dit is triple veiligheidsglas met easy-to-clean en anti-dauw coating. Voorzien van alle gemakken door de hoge isolatiewaarde en het feit dat de coatings zorgen voor helder en vrij zicht. De isolatie waarde van het glas zit op 0,5 W/m2K voor het glas en 1,0 W/m2K voor het dakraam. De geluidswerend Rw waarde zit op 3 dB en de zonnewarmtetoetreding ook wel g-waarde genoemd op 51%. Hierdoor is hij dus perfect voor bewoonde ruimtes en leefruimtes zoals een woonkamer, slaapkamer of kantoor ruimte. 

Raamdecoratie

Voor zowel het uitzettuimelgedeelte als het vaste balkongedeelte onderaan is er ruime keuze aan raamdecoratie. De volgende opties zijn op aanvraag via onze e-mail mogelijk: verduisterend rolgordijn, verduisterend plissé, verduistering combi plissé, verduistering combi plissé buitenzonwering, verduisterend plissé combi buitenzonwering, jaloezie, buitenzonwering, lichtdoorlatend rolgordijn in zijgeleiding, lichtdoorlatend rolgordijn met haakjes, insectenhor en een lichtdoorlatend plissé.

VELUX garantie

U krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op uw VELUX cabrio balkondakraam daglichtsysteem.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV