VELUX buitenzonwering

Originele VELUX buitenzonwering (99% met 1 werkdag in huis met 35% korting)

  • Velux buitenzonweringen zijn er in 3 soorten: handbediend, elektrisch en solar op zonne-energie
  • De kleur is antraciet, de stof transparantie is 15% en houdt tot wel 72% van de warmte buiten
  • Dankzij het vuilafstotende doek eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek
  • Kan het hele jaar gebruikt worden behalve bij storm, standaard 3 jaar garantie

Velux dakraam rolgordijnen bij de grootste VELUX dealer van Nederland kopen DAKRAAMPJE.NL is officieel VELUX dealer, wij leveren uitsluitend originele VELUX raamdecoratie.....!

Items 1-32 van 100

Pagina
per pagina

VELUX buitenzonwering 

De VELUX buitenzonwering is een voordelige en effectieve manier om warmte buiten te houden tijdens de warme zomerdagen. Omdat de screen aan de buitenkant zit zal de warmte worden tegengehouden voordat deze het glas bereikt waardoor dit velen malen effectiever is dan een product voor aan de binnenzijde. U kunt hem het hele jaar gebruiken behalve bij storm, dan rolt u hem simpel terug in de cassette. Ook is het dakraam gewoon te openen als de zonwering dicht zit.

Hoeveel warmte kan de VELUX zonwering tegenhouden?

De stof van de zonwering is gemaakt van zwarte glasvezel stof met netstructuur die ervoor zorgt dat tot wel 72% van de warmte kan worden tegengehouden. De lichtdoorlatendheid van de zonwering is 14% in gesloten toestand. Bij de elektrische en solar versie heeft de zonwering een cassette en zijgeleiding die gemaakt is van ombergrijs gelakt aluminium (NCS S 7500-N).

Hoe bestel ik de juiste maat VELUX buitenzonwering?

Op uw VELUX dakraam zit een typeplaatje waar de code van uw dakraam op staat. Deze is te vinden door het dakraam te kantelen en dan de kopse kant te bekijken. Deze code is bepalend welke buitenzonwering precies past en kunt u invullen in het artikel voor de juiste. Als u naar boven scrolt zult u aan de linkerzijde een lijst vinden om te filteren naar uw dakraam code. Mocht u hem niet kunnen vinden of is er geen typeplaatje (meer) aanwezig mag u ons altijd raadplegen via onze live chat op de webshop of onze e-mail. 

Bediening van de VELUX screen

Er zijn verschillende mogelijkheden in bediening, afhankelijk van uw wensen. Wij helpen uw hierin graag de juiste keuze te maken!

Handbediend MHL

De handbediende buitenzonwering haakt u vast achter haakjes die onderaan de dakraam komen. Dit doet u door hem simpelweg te kantelen. In onderstaande afbeelding kunt u zien hoe dit werkt.

Als dit buiten handbereik is dan kunt u ook een bedieningsstok hiervoor gebruiken, te vinden bij de VELUX accessoires op onze webshop. 

Elektrisch op stroom MML

Voor meer bedieningsgemak kunt u kiezen voor elektrische bediening. De werking is via stroom waarbij u hem aansluit op uw elektrische VELUX dakraam. U kunt ook een voeding erbij kopen om hem op uw handmatige VELUX dakraam te monteren. Er zit altijd een draadloze wandschakelaar KLI 310 bij voor bediening.

Elektrisch op zonne-energie MSL

Een voordeel van de solar versie is dat u geen voeding nodig heeft en het geen stroom kost om hem te bedienen. U weert de zon en bespaart ook nog op de energiekosten terwijl u wel geniet van elektrisch bedieningsgemak. Ook bij deze versie zit er standaard een draadloze wandschakelaar KLI 310 bij. 

Elektrisch bedienen met de VELUX app

Het is bij de keuze van elektrisch MML of solar MSL mogelijk om deze te bedienen met een app op uw smartphone of tablet. U kiest dan om de KIX 300 of KIG 300 mee te bestellen, te vinden bij de VELUX accessoires. Deze optie biedt onder andere ook de mogelijkheid om meerdere producten afzonderlijk te bedienen of in groepen aan te sturen met één besturingssysteem. 

Montage VELUX screen

U monteert de VELUX buitenzonwering gemakkelijk van binnenuit met de bijgeleverde handleiding. U kunt op voorhand de handleiding opvragen via onze e-mail als dit gewenst is. Ook zijn er verschillende montage video's te vinden. 

VELUX garantie

Wij zijn officieel en voorraadhoudend VELUX raamdecoratie dealer en verkopen dan ook enkel originele VELUX raamdecoratie producten. U krijgt 3 jaar fabrieksgarantie op uw originele VELUX buitenzonwering.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV