VELUX dakraam prijzen 2023

VELUX, Fakro of Intura dakraam in blank afgelakt, wit afgelakt of kunststof uitvoering 66x98 cm. Handmatig te openen met een handgreep of elektrisch bediend. Standaard 10 jaar fabrieksgarantie voor de scherpste prijzen.

18 Items

per pagina

VELUX dakramen - complete assortiment

Als u spreekt over dakramen dan zegt u VELUX! Niet voor niets staan ze al 75 jaar aan de top van de dakramen markt. Het is niet alleen de hoge kwaliteit maar zeker ook alle mogelijkheden, snelle levering en top service die maken dat VELUX altijd een goede keuze is. 

Kenmerkend aan een VELUX dakraam is de bedieningsgreep aan de bovenzijde voor openen en sluiten van het dakraam. Ook levert VELUX al haar ramen minimaal met HR++ veiligheidsglas. De nieuwe generatie dakramen (met K in de code) zorgen tot wel 18% meer glasoppvervlakte. Met een uitgebreid raamdecoratie assortiment waarbij montage simpel gaat dankzij het pick & click systeem maakt u het compleet. 

De VELUX dakramen leveren wij in verschillende uitvoeringen wat betreft afwerking en bediening. We nemen het complete assortiment met u door in een handig overzicht.

Voordelen VELUX dakraam

Het VELUX dakraam kent veel voordelen. Wij hebben de meest belangrijke voordelen voor jou samengevat.

  • Standaard HR++ veiligheidsglas: Het VELUX dakraam heeft bij de basis HR++ veiligheidsglas waarbij er ook nog gekozen kan worden voor nog beter geisoleerde versies met triple HR+++ veiligheidsglas
  • 18% meer daglicht: Het VELUX dakraam van de nieuwe generatie geeft dankzij een groter glasoppervlak meer daglicht t.o.v. de oude dakraam coderingen. Zo geniet je van maximale lichtinval in de kamer.
  • Pick&click systeem: Dankzij het pick&click systeem monteer je alle VELUX raamdecoratie in een handomdraai op jouw originele VELUX dakraam
  • Garantie: Je krijgt 10 jaar garantie op jouw VELUX dakraam en 3 jaar op de raamdecoratie. Met meer dan 80 jaar ervaring kan je uiteraard een hoge kwaliteit verwachten van onze originele VELUX producten.

VELUX tuimel dakramen

VELUX tuimel dakramen kunnen tot 180 graden kantelen. Bij een kanteling van 180 graden gaat hij in een schoonmaakstand zodat u simpel het raam en het glas kunt schoonmaken. Het ventilatierooster die verwerkt zit aan de bovenzijde in het dakraam zorgt voor een gezond binnenklimaat met natuurlijke ventilatie, ook als het dakraam gesloten is. In het ventilatierooster zit een filter die insecten en stofdeeltjes tegen kan houden. De buitenkant is afgewerkt met grijze aluminium profielen. 

VELUX dakraam blank afgelakt

Het blanke VELUX dakraam is gemaakt van grenenhout en is afgewerkt met een blanke lak op waterbasis die het hout beschermt tegen vuil en vocht. 

VELUX dakraam wit afgelakt

Het witte VELUX dakraam is gemaakt van grenenhout en is afgewerkt met een laag lak op waterbasis met daarover een laag witte verf die het hout beschermt tegen vuil en vocht. 

VELUX dakraam kunststof

Het kunststof VELUX dakraam is gemaakt van een geharde kern met thermisch gemodificeerd hout. De buitenkant heeft een waterbestendige polyurethaan coating die naadloos aansluit. 

VELUX uitzettuimel dakramen

Het uitzettuimel dakraam heeft alle kenmerken van het VELUX dakraam met daarbij de handige optie om te wisselen van tuimel naar uitzet bediening. Er zit een schuifje in het kozijn waarbij u simpel wisselt tussen deze twee functies. In de uitzet functie kan hij tot 45 graden uitzetten. Het uitzettuimel dakraam is er wederom in blank afgelakt, wit afgelakt en kunststof uitvoering. 

VELUX dakraam elektrisch

Het elektrische VELUX dakraam, ook wel VELUX INTEGRA dakraam genoemd, werkt op netstroom. Dit is ideaal voor dakramen buiten handbereik of omdat u simpelweg wilt genieten van het bedieningsgemak. Het aansluiten gaat simpel, een kwestie van de stekker erin en klaar. Het dakraam wordt aangedreven door een motor (230V) waarbij u hem bedient met de meegeleverde draadloze wandschakelaar KLI 310. Ook is het mogelijk om te bedienen via een app met VELUX ACTIVE of VELUX App Control. 

VELUX vluchtvenster

Het VELUX vluchtvenster is er in twee maten in wit gelakt of kunststof. Deze kiest u als u in geval van nood het dak wilt kunnen betreden. Het uitzetten van dit dakraam kan tot 45 graden ten opzichte van de dakhelling en in geval van nood tot 67 graden.

VELUX daglichtsystemen 

De daglichtsystemen zijn slimme oplossingen om voor meer daglicht en ruimte te zorgen. 

VELUX duo horizontaal

De duo horizontaal zijn twee VELUX dakramen die u naast elkaar plaatst door middel van een koppelgootstuk (koppelafstand 10 cm). U kunt deze helemaal naar wens samenstellen met elk dakraam naar keuze. 

VELUX combi hellend single

Het VELUX combi hellend single dakraam is een uitzettuimel dakraam in wit gelakt of kunststof met daaronder een vast combi element van 92 cm hoog. 

VELUX cabrio balkondakraam

Zoals de naam al doet vermoeden heeft dit systeem de mogelijkheid om aan de onderkant een balkongedeelte uit te laten klappen. Het bovenste gedeelte is hierbij weer een uitzettuimel dakraam. Twee afmetingen mogelijk. 

VELUX studio 3-in-1 dakraam

Het 3-in-1 studio dakraam van VELUX heeft één vast dakraam in het midden met daarnaast tuimel dakramen. 

Wat is de prijs van een VELUX dakraam?

De prijs is afhankelijk van de maat, afwerking, uitvoering, glastype en eventuele toebehoren die u kiest. Door deze aan te vinken in het artikel kunt u de prijs vinden incl. btw.

Heeft u meerdere dakramen nodig? Mail ons wat u nodig heeft voor een kortingsprijs! 

VELUX dakraam maten

De maten die u kunt vinden op onze webshop zijn de inbouwmaten breed x hoog. Met inbouwmaat bedoelen we de sparingmaat, de maat die het gat in uw dak moet hebben. We leveren alle VELUX dakraam maten die u in een handig overzicht aan de linkerkant kunt vinden en hierin kunt filteren.

Technische info VELUX dakraam

De isolatiewaarde (U-waarde) van een VELUX dakraam en het glas is afhankelijk van het glastype die u kiest. Ook heeft dit invloed op de geluidsisolatie (Rw-waarde) en zonnewarmte toetreding (g-waarde).

Wij leveren vier verschillende soorten glas elementen: veiligheidsglas (--70), veiligheidsglas + politiekeurmerk (--70Q), triple beglazing (--68) en triple beglazing + anti dauw coating (--66). 

Hoe lager de Ug- of Uw-waarde hoe beter, hoe hoger de Rw- of g-waarde hoe beter.

Isolatie waarde VELUX dakraam
(Uw-waarde)

Veiligheidsglas: 1,3 W/m²K
Veiligheidsglas + politiekeurmerk: 1,3 W/m²K
Triple glas: 1,1 W/m²K
Triple glas + anti dauw coating: 1,0 W/m²K

Isolatie waarde glas VELUX dakraam
(Ug-waarde)

Veiligheidsglas: 1,0 W/m²K
Veiligheidsglas + politiekeurmerk: 1,1 W/m²K
Triple glas: 0,7 W/m²K
Triple glas + anti dauw coating: 0,5 W/m²K

Geluidsisolatie VELUX dakraam
(Rw-waarde)

Veiligheidsglas: 35 dB
Veiligheidsglas + politiekeurmerk: 35 dB
Triple glas: 35 dB
Triple glas + anti dauw coating: 37 dB

Zonnewarmtetoetreding VELUX dakraam
(g-waarde)

Veiligheidsglas: 46%
Veiligheidsglas + politiekeurmerk: 62%
Triple glas: 52%
Triple glas + anti dauw coating: 51%

Hoe moet ik een VELUX dakraam monteren?

Een VELUX dakraam monteert u in een dak met een dakhelling tussen de 15 en 90 graden (voor het vluchtvenster tussen de 15 en 65 graden en het cabrio balkondakraam tussen de 35 en 53 graden). U heeft hierbij een gootstuk nodig. Deze kunt u aanvinken in het artikel. Wij raden altijd aan een dempremmer of een PE folie te gebruiken, deze kunt u ook aanvinken in het artikel. Er zit in elk geval een handleiding bij, deze is op voorhand ook op te vragen via onze e-mail.

VELUX garantie

U krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op uw VELUX dakraam.

Service dakraampje.nl

Wij van dakraampje.nl leveren enkel en alleen originele VELUX producten. We staan 7 dagen per week voor u klaar, ochtend t/m avond! Stuur ons een bericht via onze live chat of onze e-mail en ontvang snel antwoord op al uw vragen. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail [email protected]

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV