VELUX solar dakraam blank afgelakt op zonne-energie

20 Items

per pagina

Waarom kiezen voor het blanke VELUX solar dakraam?

Het grootste voordeel aan dit blanke VELUX solar dakraam is uiteraard het bedieningsgemak zonder gebruik van stroom of kabels. Je kunt het raam elektrisch bedienen met de bijgeleverde draadloze wandschakelaar KLI 310 of kiezen in het artikel voor nog uitgebreidere bedieningsopties. Het is nog steeds mogelijk om hem in de welbekende schoonmaakstand te zetten bij een kanteling van 180 graden, dit werkt dan handmatig via de bedieningshandgreep aan de bovenzijde. Achter deze handgreep zit een ventilatieklep zodat er geventileerd kan worden, ook als het dakraam dicht zit. 

Het prachtige houten dakraam gemaakt van grenenhout aan de binnenzijde geeft het een natuurlijk uitstraling. Aan de buitenzijde is hij afgewerkt met aluminium profielen welke onderhoudsvrij zijn. 

Stel jouw blanke VELUX solar dakraam samen

In het artikel kan je verschillende opties aanvinken, te beginnen met het glastype. Afhankelijk van de maat zijn daar drie keuzes in. 

307030A is HR++ veiligheidsglas, deze versplintert niet bij een breuk. 306830A is triple HR+++ veiligheidsglas, nog beter geisoleerd en daarom een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld een slaapkamer. Type 306630A heeft ook HR+++ triple veiligheidsglas maar daar bovenop zit er een anti dauw coating op. Deze gaat condens tegen en is daarom de perfecte keuze voor een badkamer. In het artikel lees je meer over de technische waardes van de verschillende glas soorten. 

Wij leveren het VELUX solar dakraam met gootstuk voor pannendak, toebehoren los aan te vinken naar wens.

Elektrisch bedienen van het VELUX solar dakraam

Het solar dakraam bedien je met de bijgeleverde draadloze wandschakelaar KLI 310. Het is echter ook mogelijk om voor andere opties te kiezen zoals een bedieningstablet waarbij je instellingen kunt progammeren of bediening via een app. Lees hier meer over in het artikel.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV