VELUX verduisterend plissé gordijn FHC

Verduisterend energie comfort gordijn van VELUX met energie besparende eigenschappen.

  • Dit FHC plissé gordijn is in elke gewenste positie te bewegen dankzij top-down-bottom-up bediening
  • Ook verkrijgbaar in een combinatie aanbieding met een buitenzonwering voor het weren van de zon en warmte in combinatie met de plissé voor de isolerende en verduisterende eigenschappen
  • 3 jaar garantie op uw FHC verduisterende energie comfort plissé

Velux dakraam rolgordijnen bij de grootste VELUX dealer van Nederland kopen DAKRAAMPJE.NL is officieel VELUX dealer, wij leveren uitsluitend originele VELUX raamdecoratie!

28 Items

per pagina

VELUX energie comfort gordijn FHC

Het VELUX energie comfort gordijn, ook wel verduisterend plissé gordijn, heeft meerdere functies. Zo is dit gordijn 98,8% verduisterend dankzij de dubbele harmonica plissé met aluminium coating aan de binnenzijde. Deze zorgt er tevens voor dat hij een isolerende werking heeft die de isolatie van uw VELUX dakraam tot wel 26% verbetert. Dit betekent dat hij overtollige warmte tegenhoudt in de zomer en warmteverlies vermindert in de winter. 

Top down bottom up bediening

Het handmatige FHC energie comfort gordijn heeft top-down-bottom-up bediening. Top-down-bottom-up bediening staat voor het feit dat u het plissé gordijn volledig vrij in de zijgeleiding kunt bewegen. Hij zit dus niet bovenaan vast in de cassette waardoor u hem in elke gewenste stand kunt zetten. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van wat de mogelijkheden zijn bij deze top-down-bottom-up bediening.

Mocht u een hooggeplaatst dakraam hebben kunt u bij de VELUX accesoires een bedieningsstok vinden van 80 of 200 cm. Dit energie comfort, oftewel verduisterend plissé, gordijn is er in elektrische versie op stroom of zonne-energie alhoewel er dan geen sprake is van top-down-bottom-up bediening.

Welke maat verduisterend plissé heb ik nodig?

Om het juiste energie comfort gordijn te bestellen hoeft u enkel de code van uw VELUX dakraam typeplaatje af te lezen. Deze code is te vinden door uw dakraam te kantelen en de kopse kant te bekijken. Deze code vult u vervolgens in het artikel in voor de juiste maat. Het gordijn is dan precies op maat voor uw VELUX dakraam. Twijfelt u welke u nodig heeft of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste? Stuur ons dan een bericht via onze live chat op de webshop of onze e-mail. Via beide wegen reageren wij snel, 7 dagen per week!

Kleuren FHC gordijn

De zijgeleiding en cassette van het verduisterend plissé gordijn zijn verkrijgbaar in geborsteld aluminium (zilver) of wit gelakte kleur. Het doek van het gordijn is er in 16 verschillende kleuren waarbij de mate van verduistering geen effect heeft op de kleurkeuze. Wit is dus net zo verduisterend als zwart. Hieronder kunt u alle kleuren zien.

Garantie VELUX

Wij zijn officieel VELUX raamdecoratie dealer en leveren enkel originele VELUX raamdecoratie producten. U krijgt standaard 3 jaar garantie bij aankoop van uw FHC verduisterende plissé gordijn.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV