VELUX FSC verduisterend plisse rolgordijn op zonne-energie

Verduisterend plissé energie comfort gordijn FSC voor energie besparing.

Velux dakraam rolgordijnen bij de grootste VELUX dealer van Nederland kopen DAKRAAMPJE.NL is officieel VELUX dealer, wij leveren uitsluitend originele VELUX raamdecoratie!

26 Items

per pagina

VELUX verduisterend plisse gordijn op zonne-energie

Het VELUX FSC verduisterende plissé gordijn werkt op zonne-energie, perfect om te besparen op de energiekosten. Dit plissé rolgordijn is ideaal voor de slaapkamer of woonkamer dankzij de verduisterende eigenschappen. Montage simpel via het welbekende pick & click systeem van VELUX. 

FSC plisse gordijn met isolerende eigenschappen

De dubbele harmonica plissé zorgt voor zowel isolatie als verduistering en is daarom perfect voor een slaapkamer of woonkamer waar u nachtlicht kunt creëren waar daglicht is. In de zomer houdt dit gordijn overtollig warmte buiten en in de winter de warmte binnen. Dit product is niet geschikt als zonwering, hiervoor kunt u de VELUX buitenzonwering of het rolluik kiezen. De stof is geheel verduisterend, omdat het een plissé is kan er echter wel nog licht langs de zijgeleiding komen. Wilt u echt helemaal verduisteren dan kunt u een verduisterend rolgordijn kiezen.

Plisse rolgordijn op zonne-energie bediening

Het bedienen van het plissé gordijn type FSC voor uw VELUX dakraam kan via de meegeleverde draadloze wandschakelaar. Ook is er een optie voor bedienen via een app. U kunt dan de KIX 300 meebestellen welke in het menu te vinden is bij VELUX accesoires. De bediening gaat geheel traploos, u kunt hem in elk gewenste stand zetten. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat ook in de winter de bediening blijft werken, zelfs bij donkere dagen want daglicht is al voldoende.

VELUX FSC solar plisse gordijn kleuren

Het plissé gordijn is verkrijgbaar in 16 verschillende kleuren. De kleuren wit, black, blue en grey vallen in prijsgroep I en de overige in prijsgroep II. De zijgeleiding is er in geborsteld aluminium of wit gelakt. U vinkt deze opties aan in het artikel naar keuze.

Montage VELUX plisse rolgordijn

Met de bijgeleverde handleiding kunt u simpel het plissé gordijn van binnenuit monteren. Wilt u op voorhand de montage instructies ontvangen? Stuur ons dan een e-mail en dan sturen wij u deze toe in PDF.

Garantie en kwaliteit op uw FSC plisse gordijn

U heeft standaard 3 jaar fabrieksgarantie vanuit VELUX. Wij verkopen enkel originele VELUX producten welke ook enkel op VELUX dakramen passen. Wij bieden onze scherpste prijzen en beste service aan als officieel VELUX raamdecoratie dealer. U kunt voor vragen altijd bij ons terecht via de live-chat of de e-mail waarop wij snel antwoorden. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV