VELUX insecten hor in de aanbieding | nu 35% korting

Originele VELUX horren met witte cassette/geleiders (99% uit voorraad leverbaar)

  • Insectenhor van VELUX plaatst u op de interieur afwerking, nooit op het dakraam
  • De hoogtemaat van de insectenhorren maakt u zelf eenvoudig op maat en is flexibel
  • Het insectenhor type ZIL heeft een witte zijgeleiding en witte cassette
  • Wilt u in de zomer ook de zon weren? Kijk dan eens bij de VELUX buitenzonwering type MHL
  • Bij elke hor staan de maten in de omschrijving, controleer deze en meet deze even op
  • VELUX horren kunnen met binnen- en buitenzonwering gecombineerd worden
  • 3 jaar garantie op alle VELUX horren

Velux dakraam rolgordijnen bij de grootste VELUX dealer van Nederland kopen DAKRAAMPJE.NL is officieel VELUX dealer, wij leveren uitsluitend originele VELUX raamdecoratie.....!

24 Items

per pagina

VELUX insectenhor

Met de VELUX insectenhor kunt u genieten van frisse lucht zonder dat er insecten binnen kunnen komen. U kunt deze combineren met alle andere binnen en buiten raamdecoratie van VELUX omdat hij niet in of op het raam komt maar over het dakraam heen op de aftimmering. Als de hor opgerold zit dan is hij verborgen in de cassette waardoor u ook kunt kiezen hem niet te gebruiken. De cassette en zijgeleiding zijn gemaakt van wit gelakt aluminium en het gaas is transparant van kleur. De hor is handbediend maar kan indien het dakraam buiten handbereik is worden bediend met een bedieningsstok van 80 of 200 cm, te vinden bij de VELUX accessoires. 

Hoe bestel ik de juiste maat VELUX insectenhor?

Waar bij VELUX de code altijd leidend is voor welk product u nodig heeft, is dat bij een hor anders. Een hor komt op de aftimmering over het raam heen waardoor de maat bepaalt welke u nodig heeft. Om te weten welke u nodig heeft meet u dus de aftimmering. 

Hieronder kunt u de maten van de insectenhorren zien waarbij de breedte een vaste maat is en de lengte u kunt aanpassen op maat voor uw aftimmering. Let op dat maat A altijd enkele centimeters breder moet zijn dan de breedte van het gat in uw interieurafwerking.

VELUX hor maatvoering per code dakraam

In elk insectenhor artikel vermelden wij de buitenmaat van de hor zodat u kunt zien of deze klopt. Omdat u zelf meet kunnen wij dit namelijk niet controleren. Met een dakraam code kan dit wel, wat in dit geval dus niet van toepassing is.

In het schema lijken niet alle codes aanwezig maar dat is omdat VELUX met universele coderingen werkt met de horren. Zo zult u zien dat in het artikel van bijvoorbeeld een CK01 hor dezelfde maat staat als bij een CK02. 

Samengevat bepaalt dus de maat van uw aftimmering welke hor past en kunt u daarvoor de bestelcode in het schema aanhouden. Hierbij controleert u in het artikel of de buitenmaat die we vermelden juist is voor uw situatie.

VELUX garantie

U krijgt standaard 3 jaar fabrieksgarantie op uw originele VELUX insectenhor.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV