VELUX kunststof dakraam GGU

VELUX, Fakro of Intura dakraam in blank afgelakt, wit afgelakt of kunststof uitvoering 78x140 cm. Handmatig te openen met een handgreep of elektrisch bediend. Standaard 10 jaar fabrieksgarantie voor de scherpste prijzen.

2 Items

per pagina

VELUX kunststof dakraam 

Het VELUX kunststof dakraam type GGU heeft een enorm groot voordeel ten opzichte van houten dakramen. Hij is volledig onderhoudsvrij en vochtbestendig waardoor ook een duurzame keuze. Hij is verder van dezelfde gemakken voorzien als de houten dakramen. De bedieningshandgreep aan de bovenzijde met ventilatie rooster zorgt ervoor dat je gemakkelijk je raam opent en sluit en kan ventileren. Ook als het raam dicht zit kan je de kamer ventileren, handig als het regent. In het ventilatierooster zit een filter die insecten en stofdeeltjes tegenhoud. Het GGU kunststof dakraam is een tuimel dakraam welke scharniert in het midden. Bij een kanteling tot 180 graden gaat hij in de schoonmaakstand zodat je gemakkelijk het raam kunt schoonmaken zonder dat je het dak op hoeft. 

VELUX GGU kunststof vochtbestendig

Zoals hierboven genoemd is het GGU kunststof VELUX dakraam volledig onderhoudsvrij en vochtbestendig. Dit maakt hem de ideale keuze voor een vochtige ruimte zoals een badkamer of waskamer. Wij bieden hierbij de mogelijkheid voor diverse glastypes zodat je het raam kunt afstemmen op basis van onder andere de isolatie waarde en eigenschappen. Het glas is altijd gehard, heeft een UV filter en betreft minimaal HR++ veiligheidsglas (0070) welke niet versplintert bij een breuk. Kies voor HR+++ triple glas (0068) als je een hogere isolatie wilt. In de triple glas uitvoeringen hebben we ook een variant met anti dauw coating (0066) welke weer goed aansluit bij gebruik in een vochtige ruimte. Verder bieden we nog een type aan met extra warmtewerend glas (0069).

Montage VELUX dakraam kunststof

Het VELUX dakraam kan gemonteerd worden in een dakhelling tussen de 15 en 90 graden. Hierbij leveren wij het EDW gootstuk voor pannendak in twee uitvoeringen die je naar wens kunt aanvinken in het artikel. EDW 1000 gootstuk voor pannendak bestaat uit een pakket met BFX waterkerend manchet die aan de buitenkant komt en problemen voorkomt als gevolg van condens, lekwater of stuifsneeuw. EDW 2000 bestaat uit hetzelfde pakket maar hier zit ook nog het BDX isolatieframe bij voor vermindering van de kans op koudebruggen en warmteverlies. Om het compleet te maken kies je voor de BBX dampremmende folie om condens problemen aan de binnenkant te voorkomen. Wederom verstandig bij gebruik in een vochtige ruimte maar eigenlijk altijd een goede keuze. 

Garantie VELUX dakraam

Je krijgt standaard 10 jaar fabrieksgarantie op jouw originele VELUX kunststof GGU dakraam.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail [email protected]

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV