VELUX raamdecoratie gebogen glaskoepel en platdakraam

Items 1-32 van 44

Pagina
per pagina

VELUX raamdecoratie voor gebogen glaskoepels en vlakglasramen

Voor de gebogen glaskoepel of het vlakglasraam van VELUX is er een verduisterend rolgordijn (DSU), buitenzonwering (MSU) of insectenhor (ZIU) verkrijgbaar. Deze passen enkel op de gebogen glaskoepel of het vlakglasraam (code CFU of CVU). Voor de lichtkoepels van VELUX met kunststof schaal kunt u kijken bij onze raamdecoratie voor lichtkoepels. 

VELUX DSU verduisterend rolgordijn solar

Het DSU rolgordijn van VELUX voor de gebogen glaskoepel of vlakglasraam kiest u voor volledige verduistering. De kleur van de stof is 4550 wit, de zijgeleiding en cassette zijn tevens wit. De bediening gaat via de bijgeleverde draadloze wandschakelaar (KLI 310). Er is geen stroom of voeding nodig, zelfs op de donkere winterdagen is daglicht al voldoende voor de accu om op te laden. U kunt deze combineren met de ZIU hor, combineren met de MSU buitenzonwering is niet mogelijk.

VELUX MSU buitenzonwering solar

De VELUX MSU buitenzonwering kiest u om de warmte te weren tijdens de warme zomerdagen. De stof is semi-transparant wat betekent dat deze nog wel licht doorlaat. Het witte gaas heeft een PVC coating waardoor deze de warmte kan weren. Net als bij het DSU verduisterend gordijn kunt u deze zonwering bedienen met de bijgeleverde draadloze wandschakelaar (KLI 310). U kunt deze zonwering combineren met de ZIU insectenhor, combineren met het DSU verduisterende rolgordijn is niet mogelijk.

VELUX ZIU insectenhor 

U kiest de insectenhor voor het weren van insecten, perfect om de ruimte nog te ventileren zonder dat er beestjes naar binnen kunnen komen. De VELUX ZIU insectenhor heeft zwart gaas met witte zijgeleiding en cassette. 

Montage raamdecoratie type DSU, MSU en ZIU

Bij levering ontvangt u de montagehandleiding, u kunt deze ook vooraf opvragen via de de e-mail. Montage gaat vanaf het dak, het makkelijkste is daarom als u nog een gebogen glaskoepel of vlakglasraam neemt de raamdecoratie mee te bestellen zodat ze samen gemonteerd kunnen worden. 

VELUX garantie

U krijgt standaard 3 jaar fabrieksgarantie op alle VELUX raamdecoratie producten.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV