VELUX rolgordijn & raamdecoratie

Alle originele VELUX raamdecoratie van de beste kwaliteit voor VELUX dakraam PK08 - P08 - 408. Standaard 3 jaar garantie, van verduisterend rolgordijn tot zonwering of insectenhor. Hieronder het complete assortiment snel thuisbezorgd.

27 Items

per pagina

VELUX raamdecoratie of rolgordijn voor VELUX dakramen

Soorten dakraam rolgordijnen

VELUX raamdecoratie is er in vele soorten en maten, voor elk origineel VELUX dakraam hebben wij een geschikt product. Als u een slaapkamer wilt verduisterend dan kunt u een DKL verduisterend rolgordijn kiezen, deze is er ook in elektrisch DML of op zonne-energie DSL. VELUX denkt ook mee aan een duurzame oplossing, namelijk het FHC energie comfort gordijn welke ook verduisterend is. Wilt u een minder warme zolder dan kunt u de MHL buitenzonwering nemen, deze is er ook weer in elektrisch MML of op zonne-energie MSL. Ook voor overlast van insecten is er een oplossing, het insectenhor ZIL welke op de aftimmering komt van uw dakraam. Wilt u raamdecoratie voor een vochtige ruimtes zoals een badkamer of keuken dan kunt u een PAL jaloezie nemen. We hebben ook mooie lichtdoorlatende rolgordijnen, lichtdoorlatend RFL in zijgeleiding of lichtdoorlatend RHL bediend met haakjes. Het plissé gordijn FHL is een gordijn welke u ter decoratie kunt gebruiken. Last van warmte of kou in combinatie met geluid dan kunt u een SHL handbediend rolluik nemen, deze is er alleen voor de nieuwere dakraam soorten met letter in de code. Een rolluik zorgt voor een isolerend effect en verminderd geluidsoverlast, er is ook een rolluik SML elektrisch of rolluik SSL op zonne-energie. We hebben ook raamdecoratie voor VELUX lichtkoepels, namelijk een plissé gordijn FMG of een buitenzonwering MSG.

VELUX kleuren rolgordijn en voorraad

VELUX DKL verduisterend rolgordijn is er in 24 kleuren waarvan de basiskleuren 1025 wit, 1085 beige, 1100 donkerblauw en 0705 grijs 99% uit voorraad leverbaar! Het verduisterend rolgordijn DKL is er ook nog in Disney of Star Wars print, super leuk voor een kinderkamer. De buitenzonwering MHL kleur 5060 antraciet is in elke soort op voorraad en binnen 1 werkdag bij u thuisbezorgd. Het insectenhor ZIL heeft een aluminium kleurige zijgeleiding en is ook uit voorraad leverbaar of af te halen in Arnhem na uw online bestelling in onze webshop. Wilt u van de andere producten de voorraad weten? U kunt ons een e-mail sturen via [email protected] of gebruik onze live chat rechts onderin uw scherm! De levertijden staan in het artikel erbij vermeld op het moment dat u de kleurkeuze heeft gemaakt.

VELUX raamdecoratie onderhoud en bediening

Voor uw VELUX dakraam bieden wij u verschillende onderhoudsproducten aan. Wilt u de scharnieren smeren van uw VELUX dakraam, het ventilatiefoam en het insectenfilter vervangen dan kunt u het onderhouds pakket ZZZ 220(K) nemen. (Onderhoudspakket ZZZ 220 voor de code zonder K erin en onderhoudspakket ZZZ 220K voor de nieuwe generatie dakramen met K in de code). Wilt u alleen uw scharnieren smeren dan hebben wij het ook los te koop genaamd scharniervet ZZZ 148. Heeft u een wit afgelakt VELUX dakraam en wilt u dit eens goed schoonmaken dan is er ZZZ 131 schoonmaakset voor witte dakramen. Voor blank afgelakte VELUX dakramen met schade is er een reparatieset ZZZ 176.

Voor dakramen welke buiten uw bereik zijn geplaatst is er een bedieningsstok, de ZCZ 080 bedieningsstok of de ZCT 200 bedieningsstok. De ZCT 080 cm is 80 cm lang en de ZCT 200 is 200 cm lang, mocht dit nog te kort zijn is er een verlengstuk ZCT 100 voor de ZCT 200 bedieningsstok. Om beschadiging te voorkomen aan uw gordijn bij gebruik van een bedieningsstok is er een adapter die dit voorkomt genaamd adapter ZOZ 085. Wilt u een elektrisch of op zonne-energie dakraam bedienen d.m.v. een wandschakelaar dan is daar de wandschakelaar KLI voor. Voor nog meer gemakt kunt u de bedieningstablet KLR 200 WW nemen, hiermee bediend u al uw VELUX elektrische producten met een tablet. Als u een handbediend dakraam heeft en u wilt een elektrisch bedienbaar raamdecoratie product op hebben heeft u ook het bedieningssysteem KUX 110 nodig. Wilt u van uw handbediende dakraam een zonne-energie variant maken dan is er de KSX 100 voor de oude generatie dakramen en de KSX 100K voor de nieuwe generatie dakramen met K in de code.

Veiligheid is erg belangrijk, zo zijn er twee producten die hierbij helpen. Het veiligheidsslot ZOZ 012K welke geschikt is voor uw VELUX GGL of GGU dakramen met middenscharnier. Er is ook een uitzetbegrenzer ZOZ 010 welke voorkomt dat het dakraam helemaal open kan. LET OP: beide zijn niet geschikt voor dakraam codes GPL, GPU, GHL of GHU.

VELUX raamdecoratie, rologrdijn of zonwering monteren

VELUX raamdecoratie rolgordijnen worden gemonteerd met het welbekende pick & click systeem voor goede en makkelijke montage. Een kwestie van de juiste code van uw dakraam overnemen en deze invullen in onze webshop zorgt voor de juiste maat. Bij elk raamdecoratie product wordt een handleiding meegeleverd, er zijn op youtube ook montage video's te vinden. Wilt u vooraf een montage hanleiding of video ontvangen, stuur dan een e-mail naar [email protected] en wij sturen u alle info die u wilt weten!

Een VELUX insectenhor is een uitzondering, deze komt op de aftimmering van uw VELUX dakraam. Hier vindt u de maten van de VELUX horren, u meet uw aftimmering en controleert met het schema voor de juiste maatcode.

Is uw typeplaatje niet meer zichtbaar dan kunt u hier het matenoverzicht vinden om de juiste code te achterhalen.

Garantie en kwaliteit op rolgordijnen voor uw VELUX dakraam

Wij van dakraampje.nl bieden u standaard 3 jaar garantie op de VELUX raamdecoratie. VELUX raamdecoratie met het pick & click systeem, origineel VELUX raamdecoratie. Wij bieden u service en kwaliteit voor een scherpe prijs in onze VELUX shop. Voor al uw vragen kunt u bij ons terrecht via de live chat rechts onderin uw scherm. U kunt ons ook een e-mail sturen via [email protected] de e-mails beantwoorden wij snel, zelfs in de avonduren.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail [email protected]

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV