VELUX verduisterend rolgordijn

Originele VELUX raamdecoratie (99% direct leverbaar met 35% korting)

Alle VELUX rolgordijnen, behalve de lichtdoorlatende type RHL met haakjes, bevatten het handige Pick & Click Systeem.

De cassete en rails van de DKL verduisterende rolgordijnen zijn er in wit en aluminium kleur. De witte kleur heeft een levertijd van circa 3 werkdagen.

 • De verduisterende rolgordijnen voor uw VELUX dakraam zijn er in verschillende uitvoeringen
 • VELUX Verduisterend rolgordijn type DKL in aluminium zijgeleiders hebben volledig verduisterende stof
 • Verduisterend rolgordijn met plissé DFD (2 in 1 functie) verduisterend in de nacht en lichtregulerend op de dag
 • FHC energie comfort gordijn FHC met verduisterende stof en dubbele plissé met aluminium binnenlaag
 • DOP is een VELUX aanbieding verduisterend rolgordijn met handbediende buitenzonwering

Velux dakraam rolgordijnen bij de grootste VELUX dealer van Nederland kopen DAKRAAMPJE.NL is officieel VELUX dealer, wij leveren uitsluitend originele VELUX raamdecoratie.....!

Items 1-32 van 156

 1. VELUX colour by you Collectie - verduisterend rolgordijn DKL
  VELUX colour by you Collectie - verduisterend rolgordijn DKL
  Vraag offerte aan
  Levertijd: Op aanvraag
Pagina
per pagina

VELUX verduisterend rolgordijn voor VELUX dakramen

Het VELUX verduisterend rolgordijn is compleet verduisterend dankzij de aluminium coating aan de achterzijde. De mate van verduistering heeft daarom geen effect op de kleurkeuze. Wit is net zo goed verduisterend als zwart. VELUX raamdecoratie is kindveilig, koordloos en is daarnaast OEKO-TEX®-gecertificeerd en dus vrij van schadelijke stoffen. Met dit rolgordijn zal licht u niet wakker houden en is daarom de perfecte keuze voor de slaapkamer.

Maat VELUX verduisterend rolgordijn

De juiste code bestelt u door uw VELUX dakraam typeplaatje af te lezen, deze is te vinden door uw dakraam te kantelen. U hoeft dus niets te meten, de code bepaalt welk rolgordijn precies in uw VELUX dakraam past. Aan de linkerzijde zit een menu waarbij u kunt filteren tussen alle VELUX dakraam maatcodes. De volledige code kunt u in het artikel invullen en bepaalt de juiste maat.

Bediening van uw VELUX rolgordijn

Het is mogelijk om een rolgordijn te kiezen die u met de hand bedient. Het handmatige DKL verduisterend rolgordijn heeft een subtiele handgreep aan de onderkant, over de breedte van het rolgordijn. U kunt hem hiermee eenvoudig omlaag en omhoog schuiven en in elk gewenste positie laten staan. Deze is er ook in de DKL verduistering kids variant met leuke designs voor de baby- of kinderkamer. Het is mogelijk om bij de VELUX accesoires een bedieningsstok mee te bestellen voor dakramen buiten handbereik. Voor elektrische bediening kunt u kiezen voor het DML verduisterende rolgordijn die werkt op stroom of het DSL verduisterende rolgordijn die werkt op zonne-energie. Bij elektrische bediening is een draadloze wandschakelaar KLI 310 meegeleverd. 

Kleur VELUX verduisterend rolgordijn

Hieronder kunt u de kleuren vinden waaruit u kunt kiezen. De zijgeleiding en cassette zijn naar keuze in wit gelakt of geborsteld aluminium verkrijgbaar.

De kids kleuren kunt u hieronder vinden.

Montage verduisterend rolgordijn

Het monteren van het VELUX verduisterende rolgordijn gaat simpel via het pick & click systeem. Het kan zijn dat u montageblokjes nodig heeft. Deze zijn aan te vinken in het artikel of los te vinden bij de VELUX accesoires. De montageblokjes heeft u nodig als u voor witte zijgeleiding kiest en nog het oude type dakraam heeft (zonder de K in de code). Ook heeft u deze nodig als u een dakraamcode heeft met K in de code en de blokjes niet (meer) aanwezig zijn. Bij aankoop van een nieuw VELUX dakraam is dit niet nodig. Er zit een handleiding in de doos maar u kunt via onze e-mail deze ook op voorhand opvragen.

Combineren en opties

U kunt een verduisterend rolgordijn goed combineren met een buitenzonwering tegen de warmte in de zomer, rolluik of insectenhor. Het is ook mogelijk om te kiezen voor combinatie of aanbieding pakketten. De DFD is een verduisterend combi plissé in één zijgeleiding. De DOP is een verduistering combi buitenzonwering. Deze zijn beide handbediend.

VELUX garantie

U heeft standaard 3 jaar fabrieksgarantie vanuit VELUX op uw originele VELUX verduisterend rolgordijn.

VELUX raamdecoratie dealer dakraampje.nl

Wij zijn officieel VELUX raamdecoratie dealer en leveren ook enkel originele VELUX raamdecoratie producten. Om u snel van dienst te zijn kunt u ons 7 dagen per week bereiken via de live chat op onze webshop of via onze e-mail.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV