VELUX buitenzonwering online kopen met 35% korting

Originele VELUX buiten zonwering (99% uit voorraad leverbaar)

  • Buitenzonwering voor VELUX dakramen type MHL handbediend
  • U kunt ook kiezen voor het VELUX combi voordeel pakket type DOP zonwering + verduistering
  • De MHL buitenzonwering reduceert de warmte met 72% en is eenvoudig te monteren
  • Standaard 3 jaar garantie op de VELUX MHL buitenzonwering
  • LET OP: De MHL past niet op een elektrische of solar INTEGRA dakraam of i.c.m. met een ventilatie-unit ZZZ 214

Velux dakraam rolgordijnen bij de grootste VELUX dealer van Nederland kopen DAKRAAMPJE.NL is officieel VELUX dealer, wij leveren uitsluitend originele VELUX raamdecoratie.....!

28 Items

per pagina

VELUX buitenzonwering handbediend

De VELUX buitenzonwering is een goedkope en goede oplossing om warmte te weren tijdens die warme zomerdagen. Het doek is gemaakt van een weersbestendige glasvezel stof die ervoor zorgt dat tot wel 72% van de warmte kan worden tegengehouden. De stof is zwart van kleur en heeft een lichtdoorlatendheid van 14%. Je kunt hem (behalve bij storm) het hele jaar gebruiken. Ook is het dakraam gewoon te openen als de zonwering dicht zit. 

Welke maat buitenzonwering moet ik bestellen?

VELUX werkt met dakraam codes waardoor meten niet nodig is. Je kantelt je dakraam en bekijkt de kopse kant om het typeplaatje te vinden. De maatcode kan je vervolgens aan de linkerzijde op deze pagina terugvinden. In het artikel vul je jouw volledige dakraam code in (type en maatcode) en dan krijg je de juist passende. Mocht je hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste code mag je ons altijd een bericht sturen via de live chat op onze webshop of onze e-mail. Je kunt ook hier een uitleg vinden over het VELUX dakraam typeplaatje.

Hoe bedien ik de handmatige VELUX screen?

De zonwering haak je simpel achter haakjes die onderaan je dakraam komen. Je kantelt je dakraam hiervoor zoals te zien is in onderstaande afbeelding.

Als dit buiten je handbereik is dan kan je een bedieningsstok erbij nemen te vinden bij de VELUX accessoires. Ook kan je overwegen om een elektrische versie te nemen voor nog meer bedieningsgemak. Deze is er in zonwering op stroom MML of zonwering op zonne-energie MSL solar.

Hoe monteer ik de VELUX buitenzonwering?

De montage gaat simpel van binnenuit, je hoeft dus niet het dak op. Je kantelt je dakraam en monteert de zonwering bovenaan het kozijn. De haakjes bevestig je vervolgens onderaan het kantel gedeelte van je dakraam.
Er zit een handleiding bij voor montage en er zijn ook montage video's beschikbaar. Mocht je die op voorhand willen inzien kan je dit opvragen via onze e-mail.

VELUX garantie MHL

Je krijgt 3 jaar fabrieksgarantie op jouw originele VELUX handbediende buitenzonwering.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV