Kunststof Dakea dakraam prijzen

  • Onderhoudsvrij en vochtbestendig kunststof Dakea dakraam 
  • Levering inclusief gootstuk KUF voor pannendak
  • Verschillende raamdecoratie mogelijkheden
  • Standaard tot wel 20 jaar fabrieksgarantie

8 Items

per pagina

Dakea tuimel dakraam kunststof

De handgreep aan de onderkant van het Dakea dakraam is gemaakt van verzinkt aluminium. Hiermee kunt u het raam openen en sluiten waarbij er twee kierstanden mogelijk zijn. Bij een kanteling van 180 graden gaat hij in een vergrendel stand zodat u gemakkelijk het raam kunt schoonmaken. Dankzij de geïntegreerde ventilatieklep aan de bovenkant kunt u de kamer ventileren, ook als het raam dicht zit. Een groot voordeel van dit dakraam ten opzichte van de houten Dakea dakramen is dat hij onderhoudsvrij en vochtbestendig is. 

Afwerking kunststof

Het Dakea kunststof dakraam is dankzij de vochtbestendige eigenschappen perfect voor een badkamer of keuken. Hij is gemaakt van PVC waardoor dit een duurzame keuze is. De buitenkant is afgewerkt met grijze aluminium profielen. 

Technische info Dakea dakraam

Hieronder kunt u de belangrijkste technische informatie vinden van de kunststof Dakea dakramen die wij online aanbieden. In het artikel kunt u verder de complete technische informatie vinden bij het tabblad 'meer informatie'.

Isolatie waarde Dakea dakraam

De isolatie u-waarde (Ug) geeft aan hoe goed het dakraam isoleert waarbij geldt: hoe lager de waarde hoe beter de isolatie is. De u-waarde van het kunststof Dakea dakraam zit op 1,3 W/m2K voor dubbel glas en op 1,1 W/m2K voor triple glas. Het kunststof Dakea dakraam leveren we in drie verschillende glastypes. Welke beschikbaar zijn is afhankelijk van de maatkeuze omdat wij enkel uit voorraad leverbare Dakea dakramen leveren.

Glas Dakea dakramen kunststof

Alle Dakea dakramen hebben gehard glas gevuld met argon.

- Dubbel glas

Dubbel glas heeft 24 mm gehard glas.
Isolatiewaarde glas: 1,0 W/m2K

- Dubbel glas extra

Dubbel glas extra heeft ten opzichte van 'normaal' dubbel glas enkele voordelen. Zo heeft dit 24 mm gehard glas een gelamineerde binnenruit. Ook zit hier gratis een waterkerende manchet bij voor waterdichte afdichting.
Isolatiewaarde glas: 1,0 W/m2K

- Triple glas

Triple glas heeft een hogere isolatiewaarde ten opzichte van dubbel glas. Het glas bestaat uit 34 mm gehard glas met gelamineerde binnenruit. Ook hier zit gratis het waterkerende manchet bij voor waterdichte afdichting.
Isolatiewaarde glas: 0,77 W/m2K

Geluidswerende waarde

De geluidswerende waarde zit op 32 dB voor dubbel glas, 34 dB voor dubbel glas extra en op 33 dB voor triple glas. Deze Rw-waarde staat voor de geluidsisolatie waarbij hoe hoger de waarde, hoe beter de geluidsisolatie is.

Maat Dakea dakraam kunststof

Wij leveren het blank Dakea dakraam in de volgende inbouwmaten breed x hoog: 55x78, 55x98, 66x118, 78x98, 78x140, 94x118, 114x118 en 134x98 cm.

Maat Dakea dakraam hout

Wij leveren het blank Dakea dakraam in de volgende inbouwmaten breed x hoog: 78x98, 78x118 en 78x160 cm.

Montage Dakea dakraam kunststof

Het Dakea kunststof tuimel dakraam kunt u monteren in een hellend dak met een dakhelling tussen de 15 en 90 graden. Wij leveren hier standaard het KUF gootstuk voor pannendak bij. De handleiding sturen we mee of is op voorhand op te vragen via onze e-mail.

Garantie Dakea dakraam kunststof

U krijgt standaard tot wel 20 jaar fabrieksgarantie op uw kunststof Dakea dakraam.

Raamdecoratie voor Dakea dakramen

Als u een kunststof dakraam kiest om te plaatsen in een vochtige ruimte, zoals een badkamer of keuken, is een jaloezie de ideale raamdecoratie keuze. Kiest u kunststof omdat hij onderhoudsvrij is dan kunt u ook een verduisterend rolgordijn nemen. Voor de buitenkant is er een buitenzonwering handbediend of rolluik elektrisch bediend solar op zonne-energie.

Snelle levering Dakea dakraam kunststof

Wij leveren enkel Dakea dakramen uit voorraad en kunnen u daarom verzekeren van een snelle levering. Ook eventuele raamdecoratie is uit voorraad leverbaar

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV