VELUX verduisterend plisse gordijn

Verduisterend energie comfort plissé gordijn van VELUX voor zowel verduistering als extra isolatie voor uw VELUX dakraam.

Velux dakraam rolgordijnen bij de grootste VELUX dealer van Nederland kopen DAKRAAMPJE.NL is officieel VELUX dealer, wij leveren uitsluitend originele VELUX raamdecoratie!

Items 1-32 van 82

Pagina
per pagina

VELUX verduisterend plisse gordijn

Het VELUX verduisterende plissé gordijn, ook wel energie comfort gordijn genoemd, is perfect voor slaap- en woonkamers dankzij de verduisterende en isolerende eigenschappen. 

Isolatie energie comfort gordijn

Het verduisterende plissé gordijn gemaakt van dubbel geplisseerd polyester heeft aan de binnenzijde een aluminium coating. Hierdoor kunt u met deze plissé de ruimte verduisteren (98,8% verduisterend) maar heeft hij ook zijn isolerende eigenschappen hieraan te danken. Het gordijn zorgt voor een verbeterede isolatie tot wel 26%. Tevens zal hij overtollige warmte uit de kamer houden. Voor in de warme zomerdagen raden wij aan te combineren met een buitenzonwering en voor nog meer isolatie is het beste er een rolluik bij te nemen.

Geplisseerd verduisterend gordijn bediening

Handmatig FHC

Het FHC gordijn bedient u handmatig door middel van de bedieningshandgreep aan de onderzijde. Optioneel kan dit ook met een bedieningsstok van 80 of 200 cm, te vinden bij de VELUX accessoires. Een voordeel aan deze handmatige versie is de top-down-bottom-up bediening. Dit betekent dat u hem in elke gewenste stand in de zijgeleiding kunt zetten. Hij zit dus niet vast aan de bovenzijde van de cassette waardoor u hem volledig vrij kan bewegen.

Elektrisch FMC

De elektrisch FMC versie werkt op stroom waarbij u hem bedient met de meegeleverde draadloze wandschakelaar KLI 310. Mocht u hem via een app willen bedienen kan dat ook met de KIX 300 of KIG 300, te vinden bij de VELUX accessoires. In sommige gevallen is er bij deze bedieningsoptie een voeding KUX 110 nodig. De KUX 110 voeding gebruikt u voor het aansluiten van VELUX INTEGRA (elektrische) raamdecoratie op een handmatig (of ooit handmatig geweest) VELUX dakraam. Deze bedieningseenheid kan 1 tot 5 elektrische VELUX producten van één product groep van stroom voorzien. Als dit bij u het geval is overweeg dan om eventueel de solar versie te nemen.

Solar FSC

Het FSC gordijn werkt via zonne-energie geheel zonder gebruik van stroom. Bediening gaat met de draadloze wandschakelaar KLI 310 die erbij zit. Optioneel kunt u de KIX 300 of KIG 300 mee bestellen voor bediening via een app, te vinden bij de VELUX accessoires. Met deze bedieningsoptie bespaart u niet alleen energie door het gordijn maar ook nog omdat u geen stroom gebruikt terwijl u wel kunt genieten van het elektrische bedieningsgemak.

VELUX verduisterend plisse kleuren

Het VELUX verduisterende plissé gordijn is er in 16 verschillende kleuren. De zijgeleiding en cassette zijn verkrijgbaar in geborsteld aluminium (zilver) of wit gelakt. U kunt de kleur van het doek en de zijgeleiding/cassette aanvinken in het artikel. 

De mate van verduistering is niet afhankelijk van de keuze van de kleur, wit is net zo goed verduisterend als zwart bijvoorbeeld.

VELUX verduisterend plisse aanbieding

Het energie comfort gordijn van VELUX is er ook in een voordeel set genaamd FOP. Deze combinatie betreft een VELUX FHC handbediend energie comfort gordijn en een MHL handbediende buitenzonwering voor een voordeelprijs. 

VELUX garantie 

U krijgt standaard 3 jaar fabrieksgarantie op uw verduisterende energie comfort plissé gordijn.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV