VELUX verduisterend plisse gordijn

Items 1-32 van 72

Pagina
per pagina

VELUX verduisterend plisse gordijn

Het VELUX verduisterende plisse gordijn ook wel energie comfort gordijn genoemd is perfect voor in een slaap- en woonkamers dankzij de verduisterende en isolerende eigenschappen. 

Isolatie energie comfort gordijn

Het verduisterende plisse gordijn gemaakt van dubbel geplisseerd polyester heeft aan de binnenzijde een aluminium coating. Hierdoor kunt u met deze plisse de ruimte verduisteren maar hierdoor heeft hij ook isolerende eigenschappen. Het gordijn zorgt voor warmte en kou reductie (tot wel 25%). Voor in de warme zomerdagen en koude winterdagen kunt u een buitenzonwering of rolluik nemen.

Geplisseerd verduisterend gordijn bediening

Het energie comfort gordijn van VELUX is er in handmatige bediening
(FHC), eventueel met bedieningsstok. U kunt ook kiezen voor elektrisch op stroom (FMC) of solar op zonne-energie (FSC) welke u bediend met de bijgeleverde draadloze wandschakelaar (KLI 310). Indien u liever met een app wilt bedienen dan kunt u de KIX 300 meebestellen te vinden bij de VELUX accesoires. Bij de handmatige versie kunt u het gordijn geheel in gewenste positie schuiven, bij de elektrische en solar variant kan hij enkel naar boven en beneden.

VELUX verduisterend plisse kleuren

De VELUX plisse is er in 16 verschillende kleuren. De zijgeleiding en cassette kan naar keuze in geborsteld aluminium of wit gelakt. U kunt de kleur van het doek en de zijgeleiding/cassette aanvinken in het artikel. 

VELUX verduisterend plisse voordeel

Het energie comfort gordijn van VELUX is er ook in een voordeelset genaamd FOP. Deze combinatie betreft een VELUX FHC handbediend energie comfort gordijn en een MHL handbediende buitenzonwering voor een voordeelprijs. 

VELUX garantie 

U krijgt standaard 3 jaar fabrieksgarantie op alle VELUX raamdecoratie.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland VELUX raamdecoratie € 7,95

België VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV