Fakro dakraam prijzen 2023 | stapelkorting | Gratis verzending

Op alle Fakro dakramen geven wij u een standaard korting + extra korting op aanvraag.

Uw aanbieding kunt u opvragen via de live chat of via de e-mail. Stuur een email met de artikelen waarvoor u een aanbieding wilt ontvangen naar verkoop@dakraampje.nl

Items 1-32 van 357

Pagina
per pagina

Fakro dakraam kopen?

Als u een dakraam koopt wilt u wel de goede keuze maken. Er zijn veel verschillende uitvoeringen. Maten en de prijs spelen ook een rol. Misschien gebruikt u of kijkt u elke dag naar het dakraam. Waar moet u op letten? Wat heeft u nodig? Hoe bestel ik het dakraam? Wij geven antwoord op al deze vragen. 

Wat zijn de voordelen van een Fakro dakraam?

 • Klink aan de onderzijde voor het open en sluiten van het dakraam voorzien van een kierstand.
 • Ventilatierooster bovenaan het raam voor een gezond binnenklimaat.
 • Tuimelen tot 180 graden zodat u hem simpel kan schoonmaken.
 • Dakraam gemaakt van FSC gecertificeerd hout uit verantwoord beheerde bossen.
 • Dakraam beschikbaar in hout, wit gelakt of kunststof.
 • Verkrijgbaar met HR++ glas, veiligheidsglas, triple glas of thermo glas.
 • Handmatig bediende dakramen, elektrisch of op zonne-energie mogelijk.
 • Buitenzijde afgewerkt met aluminium profielen.
 • Goedkope dakramen en luxe uitvoeringen voor elk budget.
 • Dakramen voor zolders, woonruimtes en vochtige ruimtes. 
 • Veel keuze uit maten (de maten zijn breed x hoog).
 • Grote keuze uit raamdecoratie en zonweringen.
 • Standaard 10 jaar fabrieksgarantie op uw Fakro dakraam.
 • 20 jaar garantie op het glas en de scharnieren.
 • Levenslange garantie tegen hagelschade op het glas.

Wat is de prijs van een Fakro dakraam?

De prijs van een Fakro dakraam is afhankelijk van de maat, uitvoering en eventuele toebehoren of raamdecoratie die u erbij kiest. De prijzen op de webshop zijn incl. btw en stelt u samen door de opties in het artikel aan te geven. 

Welk Fakro dakraam moet ik kiezen?

Wij snappen dat het grote aanbod aan verschillende dakramen overweldigend kan zijn. Hieronder een handig overzicht van alle soorten dakramen op een rijtje. We nemen door welke uitvoeringen er zijn, glastypes of andere belangrijke punten. U kunt hierbij handig de Fakro dakraam codes zien zodat u die makkelijk terug kan vinden op onze webshop.

Fakro dakraam hout

Het houten dakraam is er in blank gelakt (FTP-V U3) of wit gelakt (FTW-V U3). Beide zijn tweemaal afgelakt met blanke acryllak alleen heeft de FTW dan nog een witte toplaag. Deze dakramen zijn perfect voor een zolder ruimte.

Fakro dakraam onderhoudsvriendelijk 

Onder onderhoudsvriendelijk verstaan we dat u weinig onderhoud heeft aan het dakraam. Denk hierbij aan het opnieuw moeten schilderen wat u bij een 'normaal' dakraam eens in de zoveel jaar moet doen. Dit dakraam is geschikt voor een badkamer of andere vochtige ruimtes. We verkopen deze afgelakt met polyurethaanlak (FTU-V U3) wat qua lak vergelijkbaar is in sterkte met auto lak. Deze is dan ook in versie met verhoogde ventilatie capaciteit voor een nog beter binnenklimaat (FTU-V6 U3).

Fakro dakraam onderhoudsvrij

Wilt u het uzelf nóg gemakkelijker maken? Dan kunt u het onderhoudsvrije dakraam kiezen. Dit is een kunststof dakraam (PTP-V U3) welke ook de beste keuze is voor vochtige ruimtes. Dit dakraam is geschikt voor elke soort woonruimte van badkamer tot woonkamer tot slaapkamer. 

Fakro uitzet tuimel dakraam

Het uitzettuimel dakraam is een dakraam waarmee u door een simpel schuifje in het kozijn kunt wisselen in bediening. In de tuimel stand kunt u hem kantelen tot 180 graden en in uitzet stand tot 35 graden. We hebben dit type dakraam in wit gelakt met polyurethaanlak (FPU-V U3) en in kunststof (PPP-V U3).

Fakro dakraam triple glas

Steeds meer kiest men voor triple beglazing i.v.m. de isolatiewaarde. Het heeft invloed op uw energieverbruik en in deze dure tijden is dat iets om rekening mee te houden bij het kiezen van een dakraam. Als u een dakraam met te lage isolatiewaarde neemt, kan er een koudebrug ontstaan en dat wilt u natuurlijk voorkomen. Een dakraam met triple glas kan condens voorkomen, warmte beter binnenhouden in de winter en het juist meer tegenhouden in de zomer. We hebben dit dakraam in wit gelakt acryllak (FTU-V U4), wit gelakt met polyurethaanlak (FTU-V U4) en kunststof (PTP-V U4).

Fakro elektrisch dakraam

Het elektrische dakraam is handig als u hem wilt plaatsen buiten handbereik maar ook voor het bedieningsgemak natuurlijk. De afwerking bij dit dakraam is wit gelakt met polyurethaanlak. U kunt hierbij kiezen voor werking via stroom (FTU-V U3 Z-wave) of op zonne-energie (FTU-V U3 Solar). Het bedienen gaat via een afstandsbediening of wandschakelaar welke naar keuze is.

Fakro dakraam speciale uitvoeringen

Verder dan de bovengenoemde, veelvoorkomende uitvoeringen heeft Fakro ook nog een assortiment aan speciale dakramen. Om een paar voorbeelden te noemen: een dakraam met het Politiekeurmerk Veilig Wonen, een dakraam met verhoogde tuimelas of met balkon element, dakramen die u naast elkaar kunt combineren, een uitstap dakraam die u in geval van nood kunt gebruiken of een dakraam met Retro look voor monumentale woningen en gebouwen. Voor elke situatie is er wel een dakraam die bij u past. 

Hoe monteer ik een Fakro dakraam?

Een Fakro dakraam monteren is niet lastiger dan een ander soort. Je hebt in ieder geval een gootstuk nodig. Verder raden wij altijd een dampremmer te gebruiken zoals een binnenkraag (XDS) of een andere soort PE folie. De handleiding zit erbij voor montage. Mocht u deze op voorhand willen inzien kunt u dit opvragen via onze e-mail.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV