Dakea dakraam prijzen blank afgelakt

  • Blank afgelakt FSC-gecertificeerd grenenhout Dakea dakraam 
  • Levering inclusief gootstuk KUF voor pannendak
  • Verschillende raamdecoratie mogelijkheden
  • Standaard tot wel 20 jaar fabrieksgarantie

3 Items

per pagina

Dakea tuimel dakraam blank

Het tuimel dakraam van Dakea heeft een verzinkt aluminium handgreep aan de onderkant van het raam voor het openen en sluiten. Onderin het kozijn zitten gleufjes om met de handgreep hem in twee kierstanden te kunnen zetten. Het middenpunt van het dakraam heeft een scharnierpunt voor tuimelen tot 180 graden. Bij een kanteling van 180 graden gaat hij in vergrendeling zodat u hem simpel kunt schoonmaken. De geïntegreerde ventilatieklep aan de bovenkant van het raam zorgt voor een natuurlijke ventilatie in de kamer, ook als het raam dicht zit.

Afwerking blank afgelakt

Het Dakea dakraam blank afgelakt is gemaakt van FSC-gecertificeerd Scandinavisch grenenhout. Dit staat voor hout dat enkel afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. De buitenkant is afgewerkt met grijze aluminium profielen. 

Technische info Dakea dakraam

Hieronder kunt u de belangrijkste technische informatie vinden van de blank gelakte Dakea dakramen die wij online aanbieden. In het artikel kunt u verder de complete technische informatie vinden bij het tabblad 'meer informatie'.

Isolatie waarde Dakea dakraam

Bij een isolatiewaarde (Ug) is het zo dat hoe lager de waarde, hoe beter de isolatie. De u-waarde van het blanke Dakea dakraam zit op 1,3 W/m2K voor dubbel glas en op 1,1 W/m2K voor triple glas. Het blanke Dakea dakraam leveren we in twee verschillende glastypes. Welke beschikbaar zijn is afhankelijk van de maatkeuze omdat wij enkel uit voorraad leverbare Dakea dakramen leveren.

Glas Dakea dakramen blank afgelakt

Alle Dakea dakramen hebben gehard glas gevuld met argon.

- Dubbel glas extra

Dubbel glas extra heeft ten opzichte van 'normaal' dubbel glas enkele voordelen. Zo heeft dit 24 mm gehard glas een gelamineerde binnenruit. Ook zit hier gratis een waterkerende manchet bij voor waterdichte afdichting.
Isolatiewaarde glas: 1,0 W/m2K

- Triple glas

Triple glas heeft een hogere isolatiewaarde ten opzichte van dubbel glas. Het glas bestaat uit 34 mm gehard glas met gelamineerde binnenruit. Ook hier zit gratis het waterkerende manchet bij voor waterdichte afdichting.
Isolatiewaarde glas: 0,77 W/m2K

Geluidswerende waarde

De geluidswerende waarde zit op 34 dB voor dubbel glas extra en op 33 dB voor triple glas. Deze Rw-waarde staat voor de geluidsisolatie waarbij: hoe hoger de waarde, hoe beter de geluidsisolatie.

Maat Dakea dakraam hout

Wij leveren het blanke Dakea dakraam in de volgende inbouwmaten breed x hoog: 78x98, 78x118 en 78x160 cm.

Montage Dakea dakraam blank

Het Dakea blank afgelakt tuimel dakraam kunt u monteren in een hellend dak met een dakhelling tussen de 15 en 90 graden. Wij leveren hier standaard het KUF gootstuk voor pannendak bij. De handleiding sturen we mee of is op voorhand op te vragen via onze e-mail.

Garantie Dakea dakraam hout blank

U krijgt standaard tot wel 20 jaar fabrieksgarantie op uw blank afgelakt Dakea dakraam.

Raamdecoratie voor Dakea dakramen

Voor het Dakea dakraam leveren wij een verduisterend rolgordijn welke handig is voor bijvoorbeeld een slaapkamer. Voor een vochtige ruimte als een badkamer of keuken kunt u het beste kiezen voor een jaloezie. Natuurlijk is er ook gedacht aan warmte- en zonwering met een buitenzonwering voor dit raam. Wilt u verduisteren, isoleren én warmte weren? Dan is het rolluik de beste keuze.

Snelle levering Dakea dakraam blank gelakt

Wij leveren enkel Dakea dakramen uit voorraad en kunnen u daarom verzekeren van een snelle levering. Ook eventuele raamdecoratie is uit voorraad leverbaar. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV