VELUX buitenzonwering solar

VELUX buitenzonwering MSL elektrisch, draadloos bediend op zonne-energie.

Velux dakraam rolgordijnen bij de grootste VELUX dealer van Nederland kopen DAKRAAMPJE.NL is officieel VELUX dealer, wij leveren uitsluitend originele VELUX raamdecoratie.....!

24 Items

per pagina

VELUX buitenzonwering solar

Met de buitenzonwering op zonne-energie kunt u niet alleen warmte weren maar geniet u ook van elektrisch bedieningsgemak zonder dat hij stroom gebruikt. Hiermee bespaart u dus ook op energiekosten. Deze zonwering loopt in een zijgeleider langs het dakraam waardoor hij volledig bedekt zal worden. Hierdoor kan hij tot wel 72% van de warmte weren waarbij de lichtdoorlaat van de netstructuur van het doek op 14% ligt. Het doek is gemaakt van zwarte glasvezel stof die weersbestendig is, alleen bij storm moet hij ingerold worden. De zijgeleiding en cassette zijn gemaakt van aluminium in de kleur ombergrijs gelakt (NCS S 7500-N).

Welke maat solar screen heb ik nodig?

VELUX werkt niet met maten maar met dakraam codes. U kunt uw dakraam code vinden door uw dakraam te kantelen en de kopse kant te bekijken. Deze code vult u vervolgens in het artikel in. Zo heeft u buitenzonwering die exact op maat is zonder dat u hier aanpassingen aan hoef te doen. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste of kunt u uw dakraam typeplaatje niet vinden? Stuur ons dan een bericht via de chat of e-mail dan helpen wij u graag verder!

Hoe werkt de buitenzonwering op zonne-energie?

De solar zonwering MSL werkt geheel zonder stroom. Het zonnepaneeltje laadt al op bij daglicht waardoor u hem het hele jaar kunt gebruiken. Er zit een draadloze wandschakelaar KLI 310 bij voor bediening. 

VELUX draadloze wandschakelaar KLI 310.

Heb ik verder nog iets nodig?

Er is geen voeding nodig om deze te kunnen monteren zoals in sommige gevallen wel nodig is bij een elektrische op stroom. Het kan wel zijn dat u een conversieset nodig heeft. Deze gebruikt u als u een oud VELUX dakraam heeft zonder een letter in de code (bijvoorbeeld 606 of 4). Twijfelt u hierover? Neem dan contact met ons op via de live chat of e-mail!

Kan ik met een app bedienen in plaats van een schakelaar?

Dat kan zeker! Met de VELUX App Control KIG 300 kunt u al uw elektrische en solar producten van VELUX aansturen. U kunt ze hiermee afzonderlijk bedienen of in groepen aansturen via één bedieningssysteem (de app). Wilt u ook een vertrekschakelaar en zaken meten als de binnentemperatuur, de vochtigheid en het CO2-niveau? Kies dan voor het VELUX ACTIVE KIX 300 systeem. 

Zijn er andere bedieningsopties?

Voor een goedkopere optie kunt u een handmatige buitenzonwering nemen. Elektrisch bedienen op stroom is ook een optie.

Montage VELUX MSL

De VELUX buitenzonwering op zonne-energie monteet u van binnenuit. Er zit een handleiding bij voor montage en er is ook een montage video beschikbaar. Wit u dit op voorhand inzien? Dan is dat op te vragen via onze e-mail.

VELUX garantie

U krijgt standaard 3 jaar fabrieksgarantie op uw originele VELUX buitenzonwering MSL solar op zonne-energie.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV