DKL verduisterend rolgordijn

Originele VELUX verduisterende rolgordijnen voor uw VELUX dakraam in 24 schitterende kleuren (99% heeft u met 1 werkdag in huis)

In prijsgroep 1 is dit VELUX verduisterende rolgordijn in 4 kleuren leverbaar, grijs, blauw, wit en beige. De overige 20 kleuren vallen in prijsgroep 2.

 • In prijsgroep 2 kiest u uit de overige 16 kleuren en 4 print designs
 • Voor een goedkoper niet verduisterend rolgordijn kiest u de VELUX RFL (lichtdoorlatend rolgordijn
 • Wilt u optimaal verduisteren en de zon weren in de zomer kiest dan voor de VELUX combi aanbieding DOP
 • Wij leveren uw verduisterende rolgordijn voor uw dakraam type DKL met 3 jaar garantie
 • In het verfijn menu kiest u de code die op het dakraam plaatje staat

Velux dakraam rolgordijnen bij de grootste VELUX dealer van Nederland kopen DAKRAAMPJE.NL is officieel VELUX dealer, wij leveren uitsluitend originele VELUX raamdecoratie.....!

31 Items

per pagina
 1. VELUX colour by you Collectie - verduisterend rolgordijn DKL
  VELUX colour by you Collectie - verduisterend rolgordijn DKL
  Vraag offerte aan
  Levertijd: Op aanvraag

31 Items

per pagina

Verduisterende rolgordijn VELUX

De zon is een prettig en belangrijk onderdeel van de dag, maar in de zomer kan het soms net een beetje teveel zijn. Ook straatl antaarns kunnen soms enorm vervelend zijn in bijvoorbeeld de nacht. In die gevallen zijn mensen dan ook vaak op zoek naar een goede manier om de zon of ander licht buiten te houden. Dit kan een lastige aangelegenheid zijn, aangezien er enorm veel manieren zijn om licht buiten te houden. De vraag is echter meestal: welke manier is betaalbaar, effectief en ook nog eens gemakkelijk in het gebruik?

Veel aanbod in verduisterende producten

In de afgelopen jaren is er een enorm aanbod gekomen in verduisterende producten. Hierbij kan men vaak kiezen tussen producten die enkel verduisteren of producten die licht doorlatend zijn of zonwerend. Hierbij is het dan ook belangrijk om te kijken naar wat jij zelf fijn vindt. Wat zoek je en wat voor een budget heb je hiervoor? Door te kijken naar prijs, gemak en vooral ook kwaliteit, krijg je een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is en hoeveel dit dan op zou leveren. Hierdoor kun je gemakkelijker kiezen voor bijvoorbeeld een verduisterende rolgordijn VELUX. Hierbij heb je namelijk een zeer effectief en toch betaalbaar product dat te verkrijgen VELUX in negen verschillende kleuren. Hierdoor heb je niet alleen grip op welke afmetingen het verduisterende rolgordijn VELUX moet hebben, maar ook in welke kleur!

Verduisterende rolgordijn VELUX bestellen

Een verduisterende rolgordijn VELUX bestellen kan gemakkelijk via www.dakraampje.nl. Hierbij krijg je een ruim overzicht van alle mogelijkheden en kun je direct zien wat er allemaal mogelijk is. Hierdoor kun je zien welke producten het best zouden passen bij jouw budget, kwaliteitseisen en natuurlijk afmetingen van de ramen. Heb je een specifieke wens qua kleuren of maten? Dan kun je deze gemakkelijk bekijken bij alle individuele producten in onze webshop.

Kies de juiste maat van uw verduisterend rolgordijn

U bekijkt het type plaatje op uw dakraam om de juiste maat te kiezen en een rolgordijn te kopen die past op uw dakraam. Bij VELUX is dit erg belangrijk omdat het rolgordijn bij de keuze van een verkeerde dakraam code niet gaat passen. U kunt op deze dakraam code pagina volledige uitleg vinden om een juiste keuze te maken bij de aankoop van uw verduisterende rolgordijn.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Gratis verzending vanaf € 375,-

Nederland VELUX raamdecoratie € 7,95

België VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV