VELUX buitenzonwering elektrisch type MML

VELUX integra elektrische buitenzonwering inclusief afstandsbediening in de kleur antraciet.

  • De stoftransparantie is 15% en houdt tot wel 72% van de warmte buiten
  • U kunt ook kiezen voor een zonwering op zonne-energie of handmatig bediende zonwering
  • Let op: heeft u een handbediend dakraam, dan heeft u voor dit product een elektrisch bedieningssysteem nodig type KUX welke in het artikel is mee te bestellen

Velux dakraam rolgordijnen bij de grootste VELUX dealer van Nederland kopen DAKRAAMPJE.NL is officieel VELUX dealer, wij leveren uitsluitend originele VELUX raamdecoratie.....!

24 Items

per pagina

VELUX elektrische buitenzonwering

Met een VELUX buitenzonwering kunt u effectief de warmte uit de kamer houden voor deze het glas bereikt. Omdat een elektrische zonwering in een zijgeleider loopt bedekt hij het hele dakraam zodat zon er niet langs kan komen. Hij zal tot wel 72% van de warmte tegenhouden waarbij de lichtdoorlaat nog 14% is. De screen is gemaakt van zwarte glasvezel stof met netstructuur waarbij de cassette en zijgeleiding gemaakt zijn van aluminium ombergrijs gelakt (NCS S 7500-N).

Hoe bestel ik de juiste elektrische screen?

Als u uw VELUX dakraam kantelt en de kopse kant bekijkt zit daar een typeplaatje waar de dakraam code op staat. Deze code bepaalt welke u nodig heeft, dus u hoeft niet te meten. De juiste bestelt u door uw dakraam code in te vullen in het artikel. Heeft u hierbij hulp nodig, zit er geen typeplaatje (meer) op uw dakraam of kunt de de juiste niet vinden? Stuur ons dan een chat bericht of e-mail en dan helpen wij u graag verder!

Hoe bedien ik de elektrische VELUX buitenzonwering?

Deze zonwering werkt op stroom waarbij u hem elektrisch kunt bedienen. Er zit een draadloze wandschakelaar bij KLI 310 voor bediening die als het ware als afstandsbediening werkt. 

VELUX draadloze wandschakelaar KLI 310.

Heb ik een voeding nodig?

Als u een elektrisch dakraam heeft dan sluit u hem daar op aan. Als u een handmatig dakraam heeft dan is er een voeding nodig genaamd KUX 110. Deze optie kunt u optioneel aanvinken in het artikel. Met de KUX 110 bedient u 1 tot 5 elektrische VELUX INTEGRA producten van één product groep. 

Heb ik verder nog iets nodig?

Heeft u een dakraam zonder letter in de dakraam code (bijvoorbeeld 606 of 4) dan heeft u een conversieset nodig. Twijfelt u of u deze nodig heeft? Neem dan contact met ons op via de e-mail of live chat.

Kan ik ook bedienen via een app?

Het is mogelijk om uw elektrische INTEGRA producten te bedienen via een app op uw smartphone of tablet. Een voordeel hiervan is dat u met één bedieningseenheid (de app) producten afzonderlijk of in groepen kunt aansturen. Hiervoor heeft u de KIX 300 of KIG 300 nodig. De KIX 300 bevat een gateway voor aansturing van de elektrische producten, vertrekschakelaar en klimaatsensor voor het meten van zaken als de binnentemperatuur, de vochtigheid en het CO2-niveau. De KIG 300 bevat enkel de gateway. Met beide zijn ze dus te bedienen via de app waarbij de KIX 300 echter meer opties heeft.

Zijn er ook andere opties?

Zeker! Wilt u liever een goedkopere optie? Dan kunt u voor de handbediende buitenzonwering MHL gaan. Wilt u wél elektrisch bedienen maar dan zonder stroom waarbij ook geen voeding nodig is? Dan kiest u voor de zonwering op zonne-energie MSL solar.

Montage VELUX MML

De elektrische buitenzonwering monteet u simpel van binnenuit. Er zit een handleiding bij voor montage. Wit u die op voorhand inzien? Dan is deze op te vragen via onze e-mail.

VELUX garantie

U krijgt 3 jaar fabrieksgarantie op uw originele VELUX elektrische buitenzonwering.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV