Accesoires voor Fakro raamdecoratie

10 Items

per pagina

Bedieningsstok ZST

De ZST bedieningsstok kunt u gebruiken voor het bedienen van raamdecoratie aan de binnenzijde. Geschikt voor ARF verduistering, APF honeycomb plissé, APS lichtdoorlatend plissé, ARS lichtdoorlatend rolgordijn met haakjes, ARP lichtdoorlatend rolgordijn in zijgeleiding en de AJP jaloezie. De stoklengte is 119 cm waarbij hij uitschuifbaar is tot 134, 162, 190 en 218 cm. Optioneel te combineren met het ZSP verlengstuk. 

Verlengstuk ZSP 

Het ZSP verlengstuk is geschikt om de ZST bedieningsstok te verlengen tot 246, 274, 302 of 330 cm. Perfect voor dakramen die hoog buiten handbereik zijn. 

Zonwering bedieningsstok ZSZ

Standaard leveren we bij de handmatige buitenzonweringen, ook wel screens genoemd, een bedieningsstok van 80 cm. Mocht u deze wensen te vervangen of wilt u een langere bedieningsstok dan is de ZSZ geschikt met een lengte van 150 cm. 

Handgreep ZBH 

De ZBH handgreep is geschikt voor houten Fakro dakramen (type FTP, FTW en FTU). Montage is onderaan de raamvleugel en met het slot (sleutel meegeleverd) beveiligt deze tegen indringers. 

Uitzetbegrenzer ZBB

De uitzetbegrenzer zorgt voor een verbinding van het kozijn met het tuimel gedeelte zodat hij ongeveer nog maar 10 cm uitzet. Geschikt voor houten Fakro dakramen types FTP, FTW en FTU. Hierbij kan wind er niet voor zorgen dat het raam dicht slaat. Perfect voor een veilige omgeving om te zorgen dat kleine kinderen bijvoorbeeld niet door het dakraam kunnen komen. 

Voedingen

Een voeding gebruikt u om elektrisch bediende raamdecoratie van stroom te voorzien bij montage op een handmatig Fakro dakraam. Eén voeding voorziet tot maximaal 3 elektrische Z-wave producten van stroom. Er zijn twee verschillende voedingen verkrijgbaar. Type ZZ60h in behuizing kiest u als u de voeding wegwerkt achter bijvoorbeeld een schot of op een muurt monteert. Type ZZ60 is op rail en kiest u bij montage in bijvoorbeeld uw meterkast.

De voeding zet 230V om in 15V en heeft een stroomvermogen van 60W. De voedingsspanning is 100 - 240V AC en de uitgangsspanning is 15V DC. De werkingstemperatuur is tussen de 0 en 15 graden. 

Afstandsbediening ZRH12

De afstandsbediening ZRH12 (wit) met mooie led display bedient tot maximaal 144 elektrische producten, verdeeld over 12 afzonderlijke groepen. U kunt met deze afstandsbediening producten individueel of in groepen aanwijzen en bedienen. De afstandsbediening werkt op 2x 1,5V AAA batterijen (meegeleverd). De werkingstemperatuur is tussen de 0 en 40 graden. De afmetingen van deze afstandsbediening zijn 12,5 x 4,8 x 1,6 cm.

Wandschakelaar ZRW7

Met deze draadloze wandschakelaar kunt u in totaal 84 elektrische producten, verdeeld over 7 groepen bedienen. Deze werkt als het ware als een afstandsbediening. Hij werkt op 4x 1,5V AAA batterijen welke zijn meegeleverd. De werkingstemperatuur is tussen de 0 en 40 graden. De afmetingen van deze wandschakelaar zijn 8 x 8 x 2 cm.

Wandschakelaar ZWL1 met domoticamodule

Met deze draadloze wandschakelaar kunt u 1 product of 1 groep van maximaal 231 elektrische producten bedienen. Hij werkt draadloos dankzij radiotechnologie. De stroomvoorziening is 230V AC en de werkingstemperatuur is tussen de 5 en 40 graden. De afmeting van deze schakelaar zijn 8,4 x 8,4 x 4,1 cm.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV