Fakro uitzet-tuimeldakraam hout wit gelakt FPW-V U3

15 Items

per pagina

Fakro uitzet-tuimeldakraam FPW-V 

Het Fakro uitzet-tuimeldakraam is voorzien van allerlei gemakken. Zo zit er een handgreep (twee handgrepen vanaf breedtemaat 114 cm) aan de onderkant van het dakraam voor het openen en sluiten waarbij twee kierstanden mogelijk zijn. Bovenin het raam zit er ook nog een ventilatierooster zodat ook als het dakraam dicht zit, er frisse lucht naar binnen kan. 

Het wisselen van de stand voor tuimelen (kantelen) en uitzetten gaat via een simpel schuifje die verwerkt zit in het dakraam. Bij een kanteling van 180 graden in tuimel stand gaat hij in vergrendeling. Zo kan je gemakkelijk de buitenkant schoonmaken. De uitzet stand gaat tot 45 graden, het raam scharniert dan aan de bovenkant i.p.v. in het midden. 

Budget vriendelijk uitzet-tuimel dakraam

Het FPW-V U3 dakraam is een houten dakraam voorzien van twee lagen blanke, ecologisch verantwoorde acryllak met een witte toplaag. Hij kan gebruikt worden voor verwarmde ruimtes zoals een slaapkamer dankzij het HR++ glas. Het glas zit hierbij op een isolatiewaarde (Ug waarde) van 1,1 W/m²K. Voor het gehele dakraam is dit 1,3 (Uw waarde) 1,3 W/m²K. Met standaard 10 jaar fabrieksgarantie op het dakraam en gootstukken, levenslang op hagelschade op de ruiten en 20 jaar op de beglazing en raambeslag (scharnieren) ben jij verzekerd van kwaliteit. Hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs ten opzichte van andere uitzet-tuimeldakramen.

Montage Fakro FPW-V U3 dakraam

Voor montage heb je altijd een gootstuk nodig, dit zorgt voor een waterdichte afsluiting met het dakmateriaal. Wij leveren het EHV-P gootstuk met loodslabbe voor pannendak of het ELV gootstuk met met afdekkap voor leien (vlakke) dakbedekking tot max. 5 mm dik.

Andere types op aanvraag via onze e-mail ook mogelijk.

Montage van het FPW-V U3 dakraam kan in een dakhelling tussen de 15 en 55 graden.

Toebehoren FPW-V U3 uitzet-tuimeldakraam

Er zijn een aantal toebehoren optioneel mee te bestellen, in overleg met de monteur kan je bepalen of deze nodig zijn en zo ja welke. De XDS is een dampremmende binnenkraag die het thermo-isolerend materiaal rond het dakraam tegen vocht van buiten- en binnenaf beschermt. Deze komt aan de binnenkant van het dakraam.De XDP is een dampopen buitenkraag die het dakraam beschermt tegen vocht van buitenaf terwijl het vocht van binnenuit kan verdampen. Deze komt aan de buitenkant van het dakraam.De XWT is een isolatiekraag die rondom het raam aangebracht kan worden voor extra isolatie. Het is gemaakt van polyethyleen en zorgt daarmee voor thermische isolatie. Deze komt rondom het dakraam en sluit naadloos aan.

Uiteraard is het dakraam ook uit te breiden met verschillende raamdecoratie en zonwering producten.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV