VELUX RML lichtdoorlatend rolgordijn elektrisch

24 Items

per pagina

VELUX lichtdoorlatend rolgordijn elektrisch RML

Het VELUX lichtdoorlatende rolgordijn type RML in zijgeleiding is elektrisch bediend. Het rolgordijn zorgt voor het verzachten van binnenkomend licht en creëert privacy. Perfect daarom voor een kantoor, woonruimte of hobbykamer. 

VELUX dakraam code RML

Om het juiste lichtdoorlatende rolgordijn type RML te bestellen bekijkt u de code op uw dakraam typeplaatje. Deze is te vinden door uw dakraam te kantelen en dan de kopse kant te bekijken.

U kunt aan de bovenzijde, aan de linkerkant filteren op uw dakraam maatcode. Uw volledige dakraam code vult u in het artikel in. De code bepaalt welk rolgordijn u nodig heeft en past dan exact in uw VELUX dakraam zonder aanpassingen te maken.

Kunt u de code van uw dakraam typeplaatje niet vinden? Bekijk dan deze video.

Elektrische bediening VELUX INTEGRA

Het rolgordijn bedient u met de bijgeleverde draadloze wandschakelaar KLI 310. Ook kunt u kiezen voor bediening via een app met de KIX 300 of KIG 300 (VELUX ACTIVE). Meer informatie hierover kunt u vinden bij de VELUX accesoires.

Als u een handmatig dakraam heeft, dan heeft u de KUX 110 voeding nodig voor elektrische bediening. De KUX 110 bedient tot 5 elektrische producten van één productstoort. Deze vinkt u in het artikel optioneel aan. 

Bij de keuze voor de KUX 110 voeding leveren wij ook de juiste kabelset mee. De kabelset, ook wel wiring kit genoemd, heeft u nodig als u elektrische raamdecoratie (bediend op stroom) wilt monteren op een handmatig dakraam of een dakraam welke handmatig was en nu werkt op stroom. Losse kabelsets kunt u ook vinden bij de VELUX accesoires. Per product heeft u 1 kabelset nodig. 

Kleuren en transparantie lichtdoorlatend rolgordijn 

U kunt kiezen tussen 16 prachtige kleuren en ontwerpen waarbij de transparantie per kleur anders kan zijn (te zien in onderstaande afbeelding). De zijgeleiding en cassette kunnen naar keuze in geborsteld aluminium (zilver) of wit gelakte kleur. Deze opties kunt u in het artikel aanvinken.

Het is ook mogelijk om gratis kleurstalen aan te vragen!

VELUX RML elektrisch rolgordijn lichtdoorlatend kleuren

Montage VELUX RML lichtdoorlatend rolgordijn

Montage gaat simpel met het pick & click systeem van VELUX. U heeft hierbij in het artikel de keuze voor de montageblokjes (ZOZ 230). De montageblokjes heeft u nodig als u voor witte zijgeleiding kiest en nog het oude type dakraam heeft (zonder de K in de code). Ook heeft u deze nodig als u een dakraamcode heeft met K in de code en de blokjes niet (meer) aanwezig zijn. 

Verder is het rolgordijn compleet voor montage in uw VELUX dakraam!

De handleiding zit in de doos of is op voorhand op te vragen via onze e-mail.

VELUX garantie

U heeft standaard 3 jaar fabrieksgarantie op uw originele VELUX lichtdoorlatend elektrisch rolgordijn type RML.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail [email protected]

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV