Fakro rolgordijn ACTIE 2023 - tot 30% korting

Fakro rolgordijn, zonwering of insectenhor online kopen bij de grootste Fakro dealer online. Wij bieden u het uitgebreide Fakro assortiment in alle maten en kleuren.

  • In de catogerie Fakro rolgordijn in de aanbieding vindt u rolgordijnen en zonweringen van Fakro voor een speciale prijs
  • Dankzij ons uitgebreide assortiment en kleurenkeuze van Fakro is er altijd wel een geschikte raamdecoratie of Fakro rolgordijn voor uw dakraam
  • Wat bieden wij? Verduisterend rolgordijn ARF, rolluiken ARZ, lichtdoorlatend rolgordijn ARP, buitenzonwering AMZ, geplisseerd Fakro rolgordijn APS, insectenhor AMS, Fakro jaloezie AJP en 3 stands rolgordijn lichtdoorlatend Fakro ARS
  • Voor het juiste type Fakro raamdecoratie of rolgordijn kunt u in het menu uw keuze verfijnen

Items 1-32 van 231

Pagina
per pagina

Fakro raamdecoratie

Fakro biedt een breed assortiment aan in raamdecoratie zodat er voor uw dakraam en situatie altijd een geschikte oplossing is. Denk hierbij aan verduistering voor de slaapkamer. Een lichtdoorlatend rolgordijn of lichtdoorlatende plisse voor decoratie, privacy en bescherming tegen UV straling voor uw kantoorkamer. Ook verkrijgbaar in lichtdimmende versie: een jaloezie voor privacy, licht regulatie en ook weer bescherming tegen UV straling welke geschikt is voor vochtige ruimtes als een badkamer. Een buitenzonwering voor het weren van de zon en de warmte. Een rolluik voor isolatie, geluidsreductie en warmtewering. Of een insectenhor voor het weren van insecten.

Assortiment Fakro raamdecoratie voor de beste prijs

Op onze webshop kunt u de prijzen vinden voor de Fakro raamdecoratie. Staat hetgeen wat u wenst er niet bij? Stuur uw offerte dan in via onze e-mail verkoop@dakraampje.nl of vul het offerte formulier in, te vinden via service op de webshop.

Fakro verduisterend rolgordijn (ARF)

Het verduisterende rolgordijn van Fakro heeft een zilverkleurige thermo-stoplaag coating aan de achterzijde. Deze zorgt voor de verduisterende werking van het rolgordijn waardoor de kleurkeuze geen invloed heeft op de mate van verduistering. U kunt deze met de hand bedienen of bedienen met een bedieningsstok (ZST) voor hooggeplaatste dakramen. Dit rolgordijn is er ook in elektrische versie op stroom of op zonne-energie. 

Fakro ARF kleuren

Fakro buitenzonwering (AMZ)

De Fakro buitenzonwering is perfect voor het weren van de zon en de warmte tijdens de warme zomerdagen. Bediening kan handmatig met de bijgeleverde bedieningsstok (ZSZ á 1,5 meter) of u kunt kiezen voor elektrisch op stroom of zonne-energie. De buitenzonwering werkt tot 8 keer effectiever tegen het weren van de zon dan een binnenzonwering. 

De Fakro AMZ handbediende buitenzonwering is verkrijgbaar in de kleuren antraciet (090 of 092) of donkerbruin (089). Kleur 090 en 089 hebben een stoftransparantie van 10%, kleur 092 van 1%. De cassette en profielen zijn antraciet van kleur.

090  089  092 

Fakro lichtdoorlatend rolgordijn (ARP/ARS)

Het lichtdoorlatende rolgordijn is de perfecte keuze voor decoratie, licht regulatie, privacy en het weren van UV-straling. Dit gordijn van Fakro is er in twee versies, met zijgeleiding of met haakjes. De zijgeleiding variant beweegt in de zijgeleiding en kunt u in elke gewenste stand zetten. De variant met haakjes is vast te zetten in drie verschillende standen. Bediening is met de hand of met bedieningsstok (ZST) voor hooggeplaatste dakramen.

De kleur van de zijgeleiding en cassette is aluminium zilver kleurig. Voor de variant met haakjes is de kleur van de haakjes grijs.

Fakro lichtdoorlatend plisse (APS)

De plissé is een goede keuze als u licht wilt reguleren, privacy wenst en toch decoratie wilt aanbrengen in bijvoorbeeld uw kantoorruimte. Tevens is dit gordijn geschikt voor het weren van UV-straling in gesloten toestand. De bediening is geheel traploos, u kunt hem dus vrij bewegen in het dakraam. Deze plissé zit niet bovenin vast aan de cassette zoals wel bijvoorbeeld bij een rolgordijn is. De plissé kunt u wederom bedienen met de hand of met een bedieningsstok (ZST) voor hooggeplaatste dakramen.

 

Fakro APS plisse gordijn kleuren

De zijgeleiding en cassette zijn naar keuze in de kleur wit of aluminium zilver. Deze optie zowel als de kleurkeuze voor de stof vinkt u in het artikel aan.

Fakro honeycomb plisse (APF)

Het lichtdimmende plissé gordijn, ook wel honeycomb plissé genoemd, zorgt voor een bijna volledige verduistering van de kamer. Voor hooggeplaatste dakramen is er een bedieningsstok beschikbaar (ZST), verder is deze handbediend. De stof zelf is verduisterend, langs de randen kan wat licht komen. Daarom perfect voor een studeer of kantoorkamer. Ook zorgt de dubbele plissé met isolerende eigenschappen voor een gedeeltelijke reductie van warmte in de zomer en kou in de winter. De bediening is geheel traploos zoals bij de lichtdoorlatende plissé. U kunt hem vrij bewegen in het dakraam. De plissé zit niet bovenin vast in de cassette waardoor lichtregulatie nog makkelijker is.

 

Fakro jaloezie (AJP)

De jaloezie zorgt voor zowel privacy als licht regulatie. U kunt deze luxaflex omhoog en omlaag doen in de zijgeleiding en ook nog de lamellen bewegen. Voor hooggeplaatste dakramen is er een bedieningsstok beschikbaar (ZST). Dit gaat via een bedieningsstokje, transparant van kleur, welke aan de jaloezie vast zit. Deze zit gehaakt maar kan ook los gemaakt worden. 

Fakro rolluik (ARZ)

Het rolluik zorgt niet alleen voor het weren van warmte maar ook voor isolatie en geluidsrecutie. Tijdens de zomer houdt het rolluik warmte tegen en in de winter zorgt deze voor een reductie in het verlies van warmte. Hij beschermt ook tegen weersinvloeden en zorgt voor minder last van geluid van bijvoorbeeld regen of hagel. Ook is hij volledig verduisterend, een multifunctioneel product dus! Wat nog een voordeel is, de inbraakwerende eigenschappen omdat hij het raam bedekt. Het rolluik is er in handbediend, elektrisch op stroom en elektrisch op zonne-energie. 

Fakro insectenhor (AMS)

De insectenhor van Fakro zorgt ervoor dat u kunt genieten van frisse lucht zonder dat er insecten binnen kunnen komen. U monteert deze als enigste niet in of op het dakraam maar op uw aftimmering aan de binnenzijde. De kleur van de zijgeleiding is naar keuze in aluminium zilverkleurig of wit gelakt, het gaas zelf is zwart van kleur.

Fakro insectenhor maten tabel

De geleider van de hor is 4 cm breed per kant dus binnenmaat hor A + 8 cm = buitenmaat hor B.

Maten Fakro rolgordijn, zonwering en rolluik

Wij leveren de Fakro raamdecoratie voor Fakro dakramen in de maten: 55x78, 55x98, 66x98, 66x118, 78x98, 78x118, 78x140, 78x160, 94x98, 94x118, 94x140, 94x160, 114x118, 114x140, 134x98, 134x118 en 134x140 cm.

Overige maten op aanvraag via onze e-mail verkoop@dakraampje.nl of via het offerte formulier via service op onze webshop.

Fakro garantie

U krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie op het gehele Fakro raamdecoratie assortiment en de eventuele elektrische toebehoren. 

Offerte Fakro

Zoekt u een bepaald product of maat welke niet op de webshop staat? Stuur ons dan een e-mail voor de prijs en levertijd!

Service Dakraampje.nl

Wij van dakraampje.nl zijn officieel Fakro raamdecoratie dealer en verkopen enkel originele Fakro raamdecoratie producten. Voor hulp mag u ons altijd een e-mail sturen via verkoop@dakraampje.nl of onze live chat gebruiken op de webshop. Wij reageren elke dag, avonden en weekenden snel op beide!

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV