VELUX Jaloezie PAL

VELUX jaloezie type PAL is het meest vochtbestendig raamdecoratie product van VELUX en uitstekend geschikt voor een vochtige ruimte.

  • De standaard kleur wit valt in prijsgroep I en voor de overige kleuren is een kleine meerprijs van toepassing
  • Soepel en eenvoudig bedienbaar zonder slordige koorden
  • De lamellen zijn van aluminium en in 6 kleuren leverbaar, uitermate geschikt voor badkamer en keuken

Velux dakraam rolgordijnen bij de grootste VELUX dealer van Nederland kopen DAKRAAMPJE.NL is officieel VELUX dealer, wij leveren uitsluitend originele VELUX raamdecoratie.....!

28 Items

per pagina

VELUX jaloezie

De jaloezie, ook wel luxaflex genoemd, van VELUX is ideaal als u zelf wilt bepalen hoe de lichtinval geregeld wordt. Een ander voordeel is dat deze als enigste qua binnen raamdecoratie product voor vochtige ruimtes gebruikt kan worden. Denk hierbij aan een badkamer of keuken. De geanodiseerde aluminium lamellen van 35 mm breed zijn simpel schoon te maken. 

Multifunctioneel bedienen

De jaloezie loopt in een zijgeleiding waarmee u met de bedieningshandgreep aan de onderzijde hem traploos van boven naar beneden kunt bewegen of bijvoorbeeld op de helft kunt laten zitten. Met de kantelgreep, die u op de rechter zijgeleider op elke gewenste plek kunt plaatsen, beweegt u de lamellen. Zo bepaat u de lichtinval en kunt u privacy creëren wat handig is bij plaatsing in een badkamer of kantoorruimte.

VELUX jaloezie bediening

Kleuren VELUX luxaflex

De VELUX jaloezie PAL is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren waarbij, afhankelijk van de stand van de lamellen, elke vorm van transparantie mogelijk is. De zijgeleiding en cassette zijn verkrijgbaar in de kleur geborsteld aluminium (zilver) of wit gelakt. De kleur van zowel de lamellen als de zijgeleiding en cassette kunt u in het artikel aanvinken.

Hoe bestel ik de juiste maat VELUX jaloezie?

U kantelt uw VELUX dakraam en dan zit er op de kopse kant een typeplaatje. Deze code bepaalu welke jaloezie u nodig heeft. U vult de code in het artikel in voor de juiste. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste of heeft uw dakraam geen typeplaatje (meer)? Neem dan contact met ons op via de live chat of e-mail.

Montage VELUX PAL

De VELUX jaloezie monteert u gemakkelijk dankzij het pick & click systeem. Er zit een montage handleiding bij en er is een montage video beschikbaar. Deze zijn op voorhand ook op te vragen via onze e-mail. 

VELUX garantie

U krijgt standaard 3 jaar fabrieksgarantie op uw originele VELUX jaloezie.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV