VELUX SSS buiten zonwering verduisterend (solar)

VELUX verduisterende buitenzonwering, het goedkope alternatief voor een rolluik. 

  • Verduisterend en zonwerend in één
  • Verhoogde inbraakwerendheid en minder last van geluid van buitenaf
  • Weersbestendig en het hele jaar te gebruiken
  • Gemakkelijk te bedienen waarbij u bespaart op de energiekosten
  • Compleet voor montage en perfect op maat voor uw VELUX dakraam

24 Items

per pagina

VELUX verduisterende buitenzonwering

Met de VELUX verduisterende buitenzonwering kunt u genieten van verschillende voordelen. Hij is verduisterend zodat u de kamer donker kunt maken, perfect voor een slaapkamer of kinderkamer. Tijdens de warme zomerdagen zal de buitenzowering de zon en warmte weren. Hij verhoogt de inbraakwerendheid omdat hij het dakraam volledig bedekt. Om deze reden is er ook nog sprake van geluidsreductie zodat u minder last heeft van geluid van buitenaf en het vallen van regen of hagel. De algehele isolatie van uw dakraam gaat omhoog bij gebruik van deze zonwering. 

Besparen op de energiekosten

Omdat deze verduisterende buitenzonwering op zonne-energie werkt geniet u van het elektrische bedieningsgemak zonder dat het stroom kost. Dankzij de de isolerende en warmtewerende eigenschappen bespaart u op energiekosten. 

Dankzij de prachtige eigenschappen van deze zonwering heeft hij het HR Ready label gekregen. Dit is een kwaliteitslabel die aangeeft dat hij bijdraagt aan een comfortabel binnenklimaat en duurzaamheid door verlaging van het energieverbruik. 

Solar op zonne-energie

De solar verduisterende buitenzonwering type SSS werkt op zonne-energie. Het zonne-paneel laadt al op bij daglicht en slaat energie op. Hij werkt dus als het ware als een accu waardoor u hem het hele jaar door kunt gebruiken. Het bedienen zelf gaat met de bijgeleverde KLI 310 draadloze wandschakelaar.

VELUX ACTIVE en App Control

Bedienen is ook mogelijk via een app op uw smart device. Dit kan met de VELUX ACTIVE (KIX 300) of VELUX App Control (KIG 300) te vinden bij de VELUX accesoires. Het verschil tussen deze twee is dat de VELUX ACTIVE KIX 300 ten opzichte van de KIG 300 ook nog een vertrekschakelaar en klimaatsensor bevat zodat u zaken als de binnentemperatuur, de vochtigheid en het CO2-niveau beheerst. Wilt u enkel kunnen bedienen met een app? Kies dan voor de KIG 300 VELUX App Control.

Montage VELUX SSS

Montage kan simpel van binnenuit dus u hoeft het dak niet op. Er zit een handleiding bij welke op voorhand ook is op te vragen via onze e-mail.

In sommige gevallen is er een conversieset nodig type ZOZ 228. Deze heeft u nodig wanneer u een oude dakraam code heeft zonder cijfers erin (zoals 308 of 6). Deze dakramen kunnen zijn van het bouwjaar 2001 of ouder. De optie hiervoor verschijnt vanzelf in het artikel na het invullen van uw VELUX dakraam code. Twijfelt u of dit nodig is? Vraag ons dan om hulp.

Hoe bestel ik de juiste verduisterende buitenzonwering?

Het bestellen van de juiste buitenzonwering is erg simpel. U bekijkt de dakraam code op uw typeplaatje. Deze is te vinden door uw dakraam te kantelen en de kopse kant te bekijken. Deze code kunt u invullen in het artikel en dan zal hij perfect op maat zijn. Heeft u hierbij hulp nodig? Stuur ons dan een e-mail met deze vraag en een foto van uw dakraam typeplaatje.

Garantie VELUX

U krijgt standaard 3 jaar fabrieksgarantie op uw originele VELUX verduisterende buitenzonwering SSS.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV