Fakro onderhoudsvriendelijk dakraam in alle maten

Fakro onderhoudsvriendelijk of onderhoudsvrij dakraam

Op alle Fakro dakramen geven wij u een standaard korting + extra korting op aanvraag.

Uw aanbieding kunt u opvragen via de live chat of via de e-mail. Stuur een email met de artikelen waarvoor u een aanbieding wilt ontvangen naar [email protected]

  • Houten dakraam FTU wit gelakt is onderhoudsvriendelijk
  • Het PTP kunststof dakraam is geheel onderhoudsvrij en de beste keuze voor een vochtige ruimte
  • Voor goed geïsoleerde kamers of nieuwbouw woningen raden we het FTU of PTP dakraam met triple glas aan

Items 1-32 van 76

Pagina
per pagina

Voordelen Fakro onderhoudsvriendelijke dakraam

Het Fakro tuimeldakraam is standaard uitgerust met een klink aan de onderzijde van het raam voor het openen en sluiten (vanaf breedtemaat 114 cm met twee klinken). Het ventilatierooster zorgt voor natuurlijke ventilatie in de ruimte waarbij twee kierstanden mogelijk zijn. De simpele vergrendeling bij een kanteling van 180 graden zorgt ervoor dat u het dakraam simpel kunt schoonmaken. De FTU dakramen zijn gemaakt van FSC-gecertificeerd hout en de PTP dakramen van gerecycled kunststof. Het dakraam heeft HR++ glas en is vochtbestendig en is daarom geschikt voor elke ruimte zoals een woonkamer, slaapkamer, badkamer of zolder ruimte. 

Fakro dakraam maten

De maten op onze webshop zijn de inbouwmaten (uitwendige maten) breed x hoog in cm. Aan de linkerzijde kunt u filteren naar de gewenste maat of maten. Wij leveren de Fakro onderhoudsvriendelijke dakramen in de volgende maten: 55X78, 55X98, 66X98, 66X118, 78X98, 78X118, 78X140, 78X160, 94X98, 94X118, 94X140, 94X160, 114X118, 114X140, 134X98, 134X118 en 134X140 cm.

Fakro dakraam isolatie

Het Fakro dakraam met U3 glas heeft een mooie isolatiewaarde van 1,3 W/m²K voor het raam. Het met argon gevulde HR++ glas haalt zelfs een isolatiewaarde van 1,1 W/m²K. De geluidswerende Rw waarde zit op 32 dB. Voor het U4 glas zit de isolatiewaarde van het dakraam op 1,1 W/m²K en het glas op maar liefst 0,7 W/m²K. Voor goed geïsoleerde woningen en nieuwbouw woningen raden wij triple glas aan.

Fakro FTU-V U3 dakraam

Het Fakro FTU-V U3 dakraam is afgelakt met 3 lagen polyurethaan lak wit. Polyurethaan lak is een versterkte lak en heeft een versterkte laag die het hout beschermt. Dit dakraam is gemaakt van een FSC-gecertificeerd grenenhout en is vacuüm geïmpregneerd en verlijmd. Er zit een regelbaar ventilatierooster V40P op die voor natuurlijke ventilatie zorgt. 

Fakro FTU-V6 U3 dakraam

Het FTU-V6 U3 dakraam is een dakraam met verhoogde ventilatie capaciteit. Het verschil met de FTU-V U3 is dat deze een V60P ventilatierooster heeft. Dit rooster zorgt voor een verbeterde gecontroleerde toevoer van frisse lucht. Dit dakraam is perfect om voor een gezond slaap klimaat te zorgen en daarom uiterst geschikt voor slaapkamers.

Fakro FTU-V U4 triple glas dakraam

Het Fakro FTU-V U4 dakraam heeft triple glas waardoor deze hoge isolatiewaardes heeft. Net als het U3 type dakraam heeft de U4 versie 3 lagen witte polyurethaanlak waardoor deze onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig is. Het grenenhout heeft het FSC keurmerk en komt enkel uit verantwoord beheerde bossen. Het regelbare V40P ventilatierooster zorgt voor een natuurlijke ventilatie in de kamer.  

Fakro PTP-V U3 dakraam

Het PTP-V U3 dakraam is gemaakt van gerecycled kunststof. Dit dakraam heeft een V35 ventilatierooster die zorgt dat de luchtvochtigheid en dus ook condensatie vermindert. Daarom de beste keuze voor een badkamer of andere vochtige ruimte. Daarbij is dit dakraam geheel onderhoudsvrij!

Fakro PTP-V U4 triple glas dakraam

Het Fakro PTP-V U4 kunststof dakraam is gemaakt van gerecycled kunststof en is geheel onderhoudsvrij. De hoge isolatiewaardes maken hem perfect voor een slaapkamer of vochtige ruimte zoals een badkamer of keuken. Dit dakraam heeft het V35 ventilatierooster die ervoor zorgt dat de luchtvochtigheid en dus ook condensatie vermindert.

Fakro dakraam montage

Het Fakro dakraam kunt u monteren in een dak met een helling tussen de 15 en 90 graden. Het gootstuk en toebehoren kunt u aanvinken in het artikel. Welk gootstuk u nodig heeft ligt aan de dakbedekking op uw dak, deze is in elk geval altijd nodig. U kunt optioneel kiezen voor montagetoebehoren als een XDP buitenkraag, XDS binnenkraag of het XWT isolatiekader. De XDP buitenkraag zorgt voor bescherming van vocht van buitenaf. De XDS binnenkraag gebruikt u als dampremmer aan de binnenzijde. Het XWT isolatiekader gemaakt van polyethyleen zorgt voor extra isolatie rondom het dakraam. Een montagehandleiding is meegeleverd of op voorhand op te vragen via onze e-mail.

Raamdecoratie voor Fakro dakramen

Er zijn verschillende opties mogelijk qua raamdecoratie voor uw Fakro dakraam. U kunt een insectenhor nemen om insecten buiten te houden. Een buitenzonwering is een goede oplossing tegen de warmte en zon in de zomer. Een rolluik is de beste optie voor een combinatie van isolatie, verduistering en zonwering. Verder zijn er verschillende binnen raamdecoratie opties zoals verduistering, lichtdoorlatende rolgordijnen, plisse gordijnen of een jaloezie mogelijk. 

Fakro garantie

U heeft standaard 10 jaar fabieksgarantie op uw dakraam en gootstuk. U heeft levenslange fabrieksgarantie op hagelschade op ruiten, 20 jaar op de beglazing en scharnieren. 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail [email protected]

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV