LuXtra dakraam kunststof vochtbestendig

  • Levering inclusief gootstuk voor pannendak
  • Keuze uit een dakraam met of zonder ventilatierooster
  • Standaard met HR++ veiligheidsglas uitgerust
  • Gemaak van vochtbestendig en onderhoudsvrij PVC

7 Items

per pagina

LuXtra kunststof dakraam

Het LuXtra kunststof dakraam gemaakt van PVC is vochtbestendig en onderhoudsvrij. U kunt dit dakraam dus gebruiken voor vochtige ruimtes zoals een badkamer of keuken. Schilderen eens in de zoveel jaar is niet nodig dankzij het kunststof PVC. Het openen en sluiten van het dakraam gaat via een klink aan de onderzijde. Hij is hierbij in vier standen te zetten: open, dicht, op ventilatiestand of op een kierstand. Het dakraam zelf is te kantelen tot 165 graden zodat u simpel het raam en het glas kunt schoonmaken. Het glas betreft HR++ veiligheidsglas, deze versplintert niet bij een breuk.

Standaard of comfort

We leveren dit LuXtra dakraam in twee verschillende uitvoeringen. De standaard versie is zonder ventilatierooster. De comfort versie is met ventilatierooster zodat u de kamer kunt luchten of ventileren zonder dat u het raam open hoeft te doen. 

Isolatie waarde

Het glas heeft een isolatiewaarde (U-waarde) van 1,0 W/m2K. Het complete raam zit op 1,3 W/m2K. De geluidsisolatie (Rw-waarde) zit op 32 dB. 

Montage

Dit dakraam leveren we met gootstuk voor pannendak type UFX. De dakhelling in uw dak moet tussen de 15 en 90 graden zitten. De montage handleiding zit erbij, op voorhand is deze ook op te vragen via onze e-mail.

Raamdecoratie LuXtra dakraam

Voor het LuXtra dakraam leveren we verschillende soorten raamdecoratie. Plaatst u het dakraam in een badkamer? Neem dan de jaloezie, deze zorgt voor privacy en is vochtbestendig. Het verduisterende gordijn is perfect voor een slaapkamer. Met de buitenzonwering zorgt u ervoor dat warmte buiten blijft tijdens de warme zomerdagen. Voor extra isolatie, zonwering, warmtewering en verduistering in één product kunt u een rolluik nemen.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV