VELUX rolluiken SML en SSL

 • Bekijk ook eens de nieuwe SSS buitenzonwering verduisterend
 • VELUX rolluiken voor de scherpste prijs verkrijgbaar online in 2 uitvoeringen
 • VELUX rolluiken zijn er alleen nog elektrisch of solar
 • VELUX rolluik solar en elektrisch SML past op de oude en nieuwe genaratie VELUX dakramen
 • 3 jaar garantie op alle VELUX rolluiken

Velux dakraam rolgordijnen bij de grootste VELUX dealer van Nederland kopen DAKRAAMPJE.NL is officieel VELUX dealer, wij leveren uitsluitend originele VELUX raamdecoratie.....!

Items 1-32 van 44

Pagina
per pagina

Voordelen VELUX rolluik

Het VELUX rolluik kent veel voordelen en is de perfecte oplossing als je wilt verduisteren, de warmte wilt weren, extra wilt isoleren, jouw huis inbraakveiliger wilt maken en privacy wilt creëren. Al met al dus één van de meest multifunctionele producten van VELUX waarbij je ook nog geniet van een hoog bedieningsgemak dankzij de elektrische bediening. Het rolluik verzekert comfortabel slapen en een veilig gevoel waarbij je geniet van een aangename temperatuur tijdens de warme zomerdagen.

Belangrijkste voordelen VELUX rolluiken

 • Blokkeren van de zon en dus warmte voor het glas bereikt kan worden
 • Volledig verduisterend 
 • Gemaakt van duurzaam en weersbestendig materiaal waardoor je hem heel het jaar door kunt gebruiken
 • Vermindering van geluid door regen of hagel
 • Isolerend zodat niet alleen de warmte buiten blijft maar ook binnen blijft als het buiten koud is
 • Inbraakwerend dankzij stevige ontwerp
 • Geen inkijk en dus volledige privacy
 • Simpel te bedienen met de bijgeleverde KLI 310 wandschakelaar
 • Optioneel te bedienen met VELUX smart home oplossingen (VELUX Touch, VELUX App Control en VELUX ACTIVE)
 • 3 jaar fabrieksgarantie 

VELUX rolluik elektrisch bedienen 

Het VELUX rolluik bedien je gemakkelijk met de bijgeleverde KLI 310 draadloze wandschakelaar. Je kunt de schakelaar op de muur plaatsen of als afstandsbediening gebruiken waarbij je met één druk op de knop gemakkelijk opent en sluit. Optioneel kan je kiezen voor VELUX smart home oplossingen waarbij je bedient via een bedieningstabblet (VELUX Touch KLR 300) of een app via je telefoon (VELUX App Control KIG 300). Je kunt zelfs op basis van live informatie een progamma instellen (VELUX ACTIVE KIX 300). Meer informatie lezen over bedienen van elektrische VELUX producten? Kijk bij VELUX accessoires of onze tips pagina op de webshop.

Energie besparen met het VELUX rolluik

De isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat je op de energiekosten bespaart. De hitte kan tot wel 96% vermindert worden bij gebruik van een VELUX rolluik. Tevens zal warmte in de winter minder snel kunnen ontsnappen waardoor stookkosten omlaag gaan. Nu kan je er ook nog voor kiezen om het SSL rolluik te nemen, deze werkt elektrisch op zonne-energie en kost het bedienen geen stroom.

SML elektrisch VELUX rolluik

Het SML elektrische VELUX rolluik werkt op stroom en raden we aan als je een elektrisch dakraam op stroom hebt. Ook is dit rolluik te gebruiken bij een handmatig VELUX dakraam, dan is er een voeding (KUX 110) nodig welke je in het artikel kunt mee bestellen. 

SSL solar rolluik VELUX

Het SSL solar rolluik is een handige keuze als je een handmatig VELUX dakraam hebt omdat er dan geen voeding nodig is. Ook is deze compatibel met elektrische of solar dakramen van VELUX. Een ander voordeel is dat er geen stroompunt aanwezig hoeft te zijn en er geen sprake is van bekabeling. Het solar paneeltje van het rolluik werkt als een accu en slaat energie op dus ook tijdens de donkere dagen blijft het rolluik werken.

Montage VELUX rolluik

De montage van het VELUX rolluik is simpel en kan van binnenuit waardoor je niet het dak op hoeft. De montagehandleiding is meegeleverd of kan je hier vinden.

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV