Alles dat je moet weten over een Fakro dakraam

Genoeg lichtinval is essentieel voor uw woongenot. Daglicht brengt ieder huis tot leven. Bovendien is voldoende zon goed voor uw ritme en geluksgevoel. Geen wonder dus dat steeds meer mensen kiezen voor een dakraam. Het zorgt voor lichtinval in de donkerste kamers van uw huis. Met name het Fakro dakraam is erg populair.

Wat is een Fakro dakraam?

Een Fakro dakraam is een raam dat uitermate geschikt is voor hellende daken. Fakro is een leverancier van dakramen van hoge kwaliteit. Dat brengt veel voordelen met zich mee. Zo is de keuze erg groot als u kiest voor een dakraam van Fakro.

U kunt onder andere kiezen uit een aantal verschillende soorten:

  • tuimeldakramen
  • dakramen met extra isolatie
  • retro dakramen
  • zolder dakramen
  • 4 pans dakramen

Bent u er niet helemaal zeker van welk type raam het beste past in uw woning? Dan kunt u altijd bij ons aankloppen voor advies. U kunt ervanuit gaan dat er voor elke kamer een geschikt dakraam van Fakro te vinden is.

De voordelen van een dakraam van Fakro

Voor Fakro dakramen worden hoogwaardige materialen gebruikt. Daardoor gaan ze lang mee en is er nauwelijks onderhoud nodig. U kunt bovendien gemakkelijk zonwering op uw Fakro dakramen plaatsen. Er is veel keuze in zowel functie als stijl. Kies bijvoorbeeld voor een verduisterend rolgordijn of honeycomb plissé.

Dit type dakraam is bovendien gemakkelijk te bedienen. Aan de onderzijde kunt u het raam in een handomdraai openen en er zijn veel varianten om uit te kiezen. Het FTU dakraam van Fakro is bijvoorbeeld zeer geschikt voor vochtige ruimtes.

Er zijn zelfs Fakro dakramen die u kunt integreren met uw smart home. Maar ook voor een meer ouderwetse uitstraling is er een geschikt raam te vinden. Bovendien brengen dakramen in het algemeen veel pluspunten mee:

  • Meer licht in huis is goed voor uw biologische ritme; u slaapt beter en hebt overdag meer energie in een goed verlichte ruimte.
  • Dakramen helpen vochtige ruimtes te luchten.
  • Dakramen verhogen de waarde van uw woning.
  • U zorgt met een Fakro dakraam vaak voor betere isolatie in huis.

Zoals u ziet, zijn er dus genoeg redenen om niet alleen een dakraam te plaatsen maar ook voor Fakro te kiezen.

Het Fakro platdakraam

Heeft u een plat dak? Geen zorgen, want ook dan kunt u een extra raam plaatsen. Het Fakro platdakraam is speciaal daarvoor ontworpen. Het unieke design van de Fakro platdakramen heeft zelfs prijzen gewonnen. U kunt zo de wijde omgeving vanuit uw raam zien terwijl u ook meer licht binnenhaalt.

Alternatieven op een Fakro dakraam

Hoewel Fakro zeker populair is, zijn er ook andere opties wanneer u zoekt naar een dakraam. Een goed alternatief op het Fakro dakraam is het VELUX dakraam. VELUX staat bekend om het brede assortiment en de goede prijzen.

Een dakraam van Fakro laten installeren

Veiligheid staat voorop als het gaat om het installeren van een Fakro dakraam. Dat geldt overigens voor elk type dakraam of platdakraam. Wanneer u dus geen ervaring hiermee hebt of niet veilig uw dak kunt betreden, is het aan te raden de klus uit te besteden. Bent u woonachtig in de regio Arnhem? Dan kunt u bij dakraampje.nl terecht voor service op dit gebied.

Gerelateerde berichten
  1. Fakro stapelkorting 2022

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland VELUX raamdecoratie € 7,95

België VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV