Hoe vind ik de coderingen van mijn VELUX product?
Elk VELUX product is voorzien van een typeplaatje. De plek waarop dit typeplaatje zich bevindt varieert per product. Klik hier voor meer informatie over het typeplaatje.


Zijn er op velux.nl montageinstructies te vinden om te downloaden?
Ja, op velux.nl zijn de montageinstructies beschikbaar om te downloaden.

> Klik hier om naar de pagina met montageinstructies te gaan.

 

Hoe kan ik het beste daglicht reguleren?

Het reguleren van daglicht in uw (woon)kamer doet u met VELUX raamdecoratie. Deze producten benadrukken de uitstraling en het design van uw kamer en zorgen ervoor dat het daglicht verzacht word. Kies het juiste type gordijn (bijvoorbeeld een rolgordijn, plissé gordijn of jaloezie) in de kleur die bij u past. Het assortiment VELUX raamdecoratie is enorm, met meer dan 100 kleuren en verschillende types gordijnen; van een traditioneel rolgordijn tot een trendy vouwgordijn. Maar ook bij een plisségordijn of prachtige jaloezieën beschikt u over de originele VELUX kwaliteit.

 

Zijn er op velux.nl montagevideos beschikbaar, waar ik kan zien hoe ik VELUX producten monteer?

Ja, naast de montageinstructies zijn er ook een aantal montagevideos beschikbaar. 

> Klik hier om naar de pagina met montagevideos te gaan

 

Garantie Fakro

Wij garanderen de kwaliteit van alle FAKRO producten. Om dit te bewijzen, geven wij levenslange garanties op onze producten.
 

Garantie op hagelschade op ruiten - levenslang

Levenslang op hagelschade op ruiten Garantie op beglazing en raambeslag - 20 jaar

Beglazingen en raambeslag (scharnieren)* en onderdelen van dakramen

Garantie op dakramen, gootstukken, lichtkoepels en platdakramen - 10 jaar Dakramen, gootstukken, lichtkoepels en platdakramen Garantie op lichttunnels - 7 jaar

Lichttunnels

 

Garantie op zonnecollectoren, uitzetdakramen, dakfolies, roofafvoerramen - 5 jaar Zonnecollectoren, uitzetdakramen, dakfolies en rookafvoerramen Garantie zoldertrappen en knieschotdeuren - 3 jaar Zoldertrappen en knieschotdeuren
Garantie op binnen-, buitenzonweringen, bedieningssystemen - 2 jaar Binnen- en buitenzonweringen en elektrische bedieningssystemen    

De hierboven vermelde garantietermijnen zijn van toepassing op producten die zijn aangeschaft in het jaar 2000 of daarna. Om gebruik te maken van de garantie dient u de betreffende garantiekaart inclusief aankoopfactuur toe te sturen. Voor de garantiekaarten kunt u hieronder een keuze maken.

* 20 jaar garantie geldt niet op het raambeslag van FTT, FDY en FYP dakramen. Om in aanmerking te komen voor 20 jaar garantie dient u het aanvraagformulier 20 jaar garantie in te vullen.

 

Service & contact

We staan 24/7 voor u klaar

Stel uw vraag direct online!

Chat met ons

Bezorgkosten

Nederland: VELUX raamdecoratie € 9,68

België: VELUX raamdecoratie € 17,50

Fakro raamdecoratie - vlizotrap gratis

Advies nodig?

Vraag & antwoord service?

E-mail verkoop@dakraampje.nl

T: 026-3232918 ma - vrij : 10.00 - 16.00

Copyright © 2021 Heuveling Dakgroep BV